IvanBP je napisao:
Nešto petljaju, ako banke neće transfer da vrše, džaba im Dina. Mene iznenadili na pumpi. Nisu rekli a ne čitam ona obaveštenja. Posle puno muka ipak prošla mastercard ali privatna, službena visa jok. Uzeo sam gotovinski ali nemam vremena da idem do banke da dižem pare, tako da piši propalo. Moram videti sa knjigovođom da li mogu taj iznos na račun da prebacim.
Za sada je rešenje da sipam na drugoj pumpi ali neće to dugo trajati, krenuće nestašice. Za auto je manji problem, mi možemo preko u Ilok to je par km ali meni za mašine i kamion je problem. Mada i Ilok je problem pošto mi je pasoš pri kraju a još nije krenuo onaj novi sistem.
Pa pazi, korporativnim klijentima (ko ima kartice za gorivo za službena vozila) su još pre par meseci poslali dopis da otvorimo račune kod PŠ, jer je to jedina banka koja ih nije prodala.
A za građanstvo su pisali i juče ujutro na viber (ako imaš onaj SNNP, tj aplikaciju, pa ti znaju telefon) da je moguća varijanta plaćanja:
keš
Dina kartice svih banaka
m-banking svih banaka (IPS pokaži)
Drive.Go aplikacija sa IPS plaćanjem
Al štoreko bata Zoća, treba narod da ima zašto da gunđa i psuje, kako ne bi mnogo razmišljao
A što se tiče pasoša, slobodno izvadi novi. Ove kerefeke nemaju veze sa pasošima kao takvim...
Jerbo... ako vratimo malo film... kad su nam zavrnuli ruku da moramo da imamo ove "biometrijske" pasoše cela priča je bila da je to zato da bi evropejski skeneri mogli odma da nas ubace u tu njihovu bazu i da prate koliko smo puta išli i koliko dana gostovanja smo ispucali...
A sad će ipak da imaju dodatne skalamerije i procedure da nas oni lično slikuju i uzimaju nam otiske prstiju?

da li se to i kod njih mažnjavaju paaaaare na projekte koji se ne sprovedu nikad?! Ma neee...

I...
Kad me slikaju u 01:00 kad ispadnem iz busa, def će biti istinita ona "ko počne da liči na sliku iz pasoša, krajnje mu je vreme da ide na odmor"