jack je napisao:
IvanBP je napisao:
1. Pa kod mene je Grčka otpisana odavno. Mislim, ne skroz, vuku me lepe plaže, ostalo ništa.
2. U TR idem sa malim očekivanjima. Sever GR mi ide na živce upravo zbog turskog mentaliteta tamošnjih grka. Sad idem mečki na rupu. Ne volim tu ciganiju, galamu, cenkanje, logiku da je uspeh ako nekog prevariš i tako to. Stvarno ništa ne očekujem ali videćemo. Javljam kad probam.
1. qq...
2. lele...
Držimo palčeve da ti se svidi i da se odmoriš poštenski
1.1 A meni se nisu dopali ni Nica ni Antibi baš zbog lepote primorskih gradova i gradića u Grčkoj!? Što se tiče brdskih sela, bolje i da ne spominjem, Grčka je bez premca! Da li sam ja ok?
2.2. Pretpošle godine smo bili u Olimpskoj regiji i fantastično se proveli, naniizana lepo uređena mesta puna zelenila, obišli najbajkovitije selo koje ikad videh u životu na Olimpu, svakog dana išli u novo mesto na i oko Olimpa, more toplo, plaže lepe, a Grci u jednoj prodavnici brze hrane me dočekivali kao rod rođeni. Mislim, ima mesta gde je kao "ciganije", tj. gužva i buka, ali to je samo u centru, a ovo ostalo samoća i pustara.

Da li samnom nešto nije u redu?! Šalim se, naletala sam i ja na "namrštene" Grke, ali nije lako izdavati smeštaj i uslužiti onoliko turista, svakakvi dolaze. Meni je najvažnije da sam u Grčkoj najviše nailazila na veoma ljubazne ljude.
Verujem da su i Turci ljubazni, posebno onako "poslovno" u rizortima.