Jeluska je napisao:
milenaidaki je napisao:
:ljubac: Jeluska, srećni svi rođendani, a do 80te nismo matori!
Da li ste do sada bili na Krfu i gde tačno idete?

PS Ništa gore od dosadne predstave.

Hvala Milenice
Nismo do sad bili, gledala sam prošle godine ali bila sam očigledno nespremna. Pa onda ove čitala malo.
Idemo u Dasiju, mada to nije bio moj prvi izbor. Htela sam recimo Moraitiku ili Mesongi (veze nemam zašto ali ideja je bila : dva skoro spojena mesta, ne tako daleko od grada a opet možda sa prostranijom plažom). Elem, svi kojima sam pisala a sviđao mi se smeštaj bili su već zauzeti za naš termin a ostalo preskupo. Opet mislim da nisam loše izabrala jer iz Dasije možemo brzo busom do grada a deci, pa i nama je potreban aktivan odmor pa ćemo obilaziti okolo. Smeštaj je ispod magistrale što je presudilo i onakav kakav mi obično volimo : prizemlje sa velikim dvorištem i parking u dvorištu. Rezervisano preko vibera, nisu tražili depozit.
Nisam stigla da iščitavam ali ima vremena pa ću se pripremiti na vreme. A i malo neizvesnosti nije loše...

Moraitika i Mesongi jesu lepši, ali i prilično dalji od grada, ne trabe zanemariti da to nije ravan put, da bude dosta kola u toku sezone i da putovanje duže traje. Svakako, Krf je fantastično isprepletan putevima, pa ujutru (bolje nego uveče kada idete u grad), možete brzo da stignete gde god vam se prohte, pošto planirate aktivan odmor.
Za koji termin ste rezerivsali?