Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 29 Septembar 2026, 10:00

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6632, 6633, 6634, 6635, 6636, 6637, 6638 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 23 Avgust 2023, 06:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
Evo Tasoskih...

Zadovoljni kako smo prošli, vratili se pre desetak dana. Od tada uglavnom radim, spavam, znojim se i jedu me komarci.
Prvi korak nakon adaptacije bio je susret sa Predsednikom koga smo sreli poslednjeg dana njegovog boravka tik pred pakovanje.
Nikad do tad nismo bili na Pefkarijskoj kamperskoj neobičnoj plaži, lepo se ispričasmo i poželesmo češća viđanja.
Predsedniče, hvala za prijem :ljubac:
Prvi deo od 7 dana bili smo u Astrisu i zadovoljni bili mirom i tišinom koji nam je dao.
Plaža sasvim upotrebljiva, bez gužve, sa tušem i kabinom.
Posetili Pefkari,Potos, Limenariju, Skalu Sotiros i Teologos. I naravno manastir...
Pored već pomenutih Pefkari i Astris plaža, išli na plaže Paradiso, Rosogremos, Kiniru,Skala Sotiros,
Svratili do Glifonerija ali beše hladnjikavo jutro sa vetrom a ona sva u senci pa smo je preskočili.
Izbegavali smo plaže sa gužvom a koje smo već videli.
Nakon 7 dana preselili se na Golden beach koji nakon valjda 9 godina našeg nedolaženja, ne liči na sebe.
Sreća pa smo izabrali dobru poziciju gde nije bilo toliko gužve...
Nakon južnog Astrisa, Golden beach nas je osvežio pa smo malo prodisali.

Zaključak, i dalje se, uprkos terminu u kome uvek idemo (početak avgusta) i gužve koja je tada prisutna, dobro osećam na Tasosu :D

Kad razmišljam gde bi se smestili ako opet idemo, ne znam, ali Zmajino selo deluje najprimamljivije.
Kad stignem staviću još koju sličicu...
Pozdravčić za sve :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 23 Avgust 2023, 06:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Sreda, 23 Avgust 2023, 08:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
Tedi je napisao:
[/color]
Bravo,imaš piće za pogodak. Mada moram reći da naziv hotel je malo preambiciozan. Moji kriterijumi su bez obzira,sea view,I ovo kao 3 koraka do plaže i to neposećene. A more toploooo,
[/quote]

Dobro, imaću u vidu jednog dana , Peliona, u avg/sep.... potražiću Vas :D

Nego,

Jeluska je napisao:
Slika

Divne plaže Tassosa....strava slike...

Budi uspomene...

Slika na desktopu

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 23 Avgust 2023, 08:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Izlazak sunca na Goldenu.
Specijalno janojutrenje zbog ćere (sa kafom u ruci).
Tip koji čisti ležaljke gledao nas u čudu, stigle na plažu pre izlaska :D
Posle su stigli i jahači, trkači, vežbači...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 08:25 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
Tedi je napisao:
Ovo je izmedju Horta i Miline.Plažica ispred kuće od jutros i sad samo mi!Inače,mislim da sam vam sve ove godine lažno predstavljala Milinu kao pustahiju,to je ipak bilo zbog sredine septembra.sinoć je u Milini bilo vrlo živahno.Naravno mnogo je to daleko od gužve na Halkidikiju,Tasosu i ostalo. Restorani su bili prilično popunjeni a mi navikli da u njima bude tek po neki gost. Ipak preferir am septembar,mada je vreme tada manje letnje.
Da,oseća se dim,malo,čak ovde od velikog požara u Aleksandropolisu.Slika

Tuga, ti požari u Grčkoj, što prirodno izazavani što namerno, nemam reči! :(

Nego, zato sam se ja onomad u Avgustu mesecu, kada sam bila jedanput u Milini, pitala zašto ti se toliko svidelo to mesto, a u stvari ste vi bili onda kada je bilo mnogo manje turista i sve to tada izgleda drugačije!

Prosto vam zavidim što imate plažu baš ispred zmeštaja! :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 08:27 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Bokins je napisao:
E koliko smo puta tuda prošli...tim putem, slušali zrikavce, mirise cveća, drveća,..

:romance-heartsfade: :romance-hearteyes:

Javiću vam da li ću u Barseloni ili Nici negde čuti jednog zrikavca ili će samo kola da drndaju! :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 08:28 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
Bravo,imaš piće za pogodak. Mada moram reći da naziv hotel je malo preambiciozan. Moji kriterijumi su bez obzira,sea view,I ovo kao 3 koraka do plaže i to neposećene. A more toploooo,
:dance: :clap: Je l trebaju patikice za ulazak u vodu na toj kamenitoj plažici? :think:

Poslednji put menjao milenaidaki dana Četvrtak, 24 Avgust 2023, 12:04, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 08:29 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
Šta da vam radim,moji ste pa morate da trpite moje zalaske
Slika

:romance-grouphug: E neka smo tvoji!

Naša si pa i mi trpimo tebe! :D :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 08:34 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Jeluska je napisao:
Evo Tasoskih...

Zadovoljni kako smo prošli, vratili se pre desetak dana. Od tada uglavnom radim, spavam, znojim se i jedu me komarci.
Prvi korak nakon adaptacije bio je susret sa Predsednikom koga smo sreli poslednjeg dana njegovog boravka tik pred pakovanje.
Nikad do tad nismo bili na Pefkarijskoj kamperskoj neobičnoj plaži, lepo se ispričasmo i poželesmo češća viđanja.
Predsedniče, hvala za prijem :ljubac:
Prvi deo od 7 dana bili smo u Astrisu i zadovoljni bili mirom i tišinom koji nam je dao.
Plaža sasvim upotrebljiva, bez gužve, sa tušem i kabinom.
Posetili Pefkari,Potos, Limenariju, Skalu Sotiros i Teologos. I naravno manastir...
Pored već pomenutih Pefkari i Astris plaža, išli na plaže Paradiso, Rosogremos, Kiniru,Skala Sotiros,
Svratili do Glifonerija ali beše hladnjikavo jutro sa vetrom a ona sva u senci pa smo je preskočili.
Izbegavali smo plaže sa gužvom a koje smo već videli.
Nakon 7 dana preselili se na Golden beach koji nakon valjda 9 godina našeg nedolaženja, ne liči na sebe.
Sreća pa smo izabrali dobru poziciju gde nije bilo toliko gužve...
Nakon južnog Astrisa, Golden beach nas je osvežio pa smo malo prodisali.

Zaključak, i dalje se, uprkos terminu u kome uvek idemo (početak avgusta) i gužve koja je tada prisutna, dobro osećam na Tasosu :D

Kad razmišljam gde bi se smestili ako opet idemo, ne znam, ali Zmajino selo deluje najprimamljivije.
Kad stignem staviću još koju sličicu...
Pozdravčić za sve :ljubac:

:op-op: Kako iz ovog tvog posta zrači optimizam, počev od susreta sa jedini nam preCednikmo, prvom damom i naslednicima, preko nabrajanja koje plaže i mestao biđoste do zaključka da ti je još UVEK LEPO NA TASOSU! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 09:11 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
milenaidaki je napisao:
Tedi je napisao:
:dance: :clap: Jel treba ju patikice za ulazak u vodu na toj kamenitoj plažici? :think:
Ne mora,zavisi kako ko voli.mene mrzi da ih obučem,dakle ne mora,malo šljunak,malo one stene ravne obložene mshovinom

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 09:39 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Milenice :ljubac:

Hvala ti što si pomenula prvu damu i naslednike jer sam ih nenamerno ja zaboravila da pomenem :doh:

A nemam šta da se žalim, s obzirom da ostrvo poznajem, tražimo mesto gde nam se sviđa i nemam zašto da ne budem zadovoljna ;)

Pokušavala sam ja i odande da pišem pa nisam uspevala, internet nam je bio slab...

Tebi sam nakon Vlajkovih instrukcija za Barcelonu htela ponesena njegovim postom da dopišem nešto pa nisam uspela taj post uopšte da postavim. Pošto je lokacije za obići on manje više spomenuo, ono čega se sećam je u vezi hrane. Dok šetate La Ramblom skrenite na pijacu. Tu možete svašta da "čalabrcnete" : šunku , mini kobasice, razna peciva, slatkiše, sireve, voće pa do ozbiljnih obroka (za ozbiljne obroke bude gužva obično). Meni je , recimo , sad na proleće najlepše bilo na krovu tržnog centra nekadašnje Arene u nekom restoranu baš u njihovom stilu. Odatle se lepo vidi fontana Monžuik. I leglo mi njihovo pivo nakon celog dana na nogama :) Tu ima više restorana pa možete da birate...
Za Nicu nemam instrukcije osim da uživaš, a možete da jedete recimo na Av. Felix Faure, koja kreće sa trga Massena- centralnog trga, ima čini mi se niz restorana. Obavezno traži da ti posluže "cafe gourmand" (posluže kafu i pored male posudice sa kremastim slatkišima) , odlična da se vrati energija posle šetnje ;)

Tedi, uživaj na vašoj plažici :-D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 12:08 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Jeluska je napisao:
Milenice :ljubac:

Hvala ti što si pomenula prvu damu i naslednike jer sam ih nenamerno ja zaboravila da pomenem :doh:

A nemam šta da se žalim, s obzirom da ostrvo poznajem, tražimo mesto gde nam se sviđa i nemam zašto da ne budem zadovoljna ;)

Pokušavala sam ja i odande da pišem pa nisam uspevala, internet nam je bio slab...

Tebi sam nakon Vlajkovih instrukcija za Barcelonu htela ponesena njegovim postom da dopišem nešto pa nisam uspela taj post uopšte da postavim. Pošto je lokacije za obići on manje više spomenuo, ono čega se sećam je u vezi hrane. Dok šetate La Ramblom skrenite na pijacu. Tu možete svašta da "čalabrcnete" : šunku , mini kobasice, razna peciva, slatkiše, sireve, voće pa do ozbiljnih obroka (za ozbiljne obroke bude gužva obično). Meni je , recimo , sad na proleće najlepše bilo na krovu tržnog centra nekadašnje Arene u nekom restoranu baš u njihovom stilu. Odatle se lepo vidi fontana Monžuik. I leglo mi njihovo pivo nakon celog dana na nogama :) Tu ima više restorana pa možete da birate...
Za Nicu nemam instrukcije osim da uživaš, a možete da jedete recimo na Av. Felix Faure, koja kreće sa trga Massena- centralnog trga, ima čini mi se niz restorana. Obavezno traži da ti posluže "cafe gourmand" (posluže kafu i pored male posudice sa kremastim slatkišima) , odlična da se vrati energija posle šetnje ;)

Tedi, uživaj na vašoj plažici :-D

Hvala! :ljubac:
Na žalost, izgleda da zbog suše fontana ne radi, negde sam pročitala...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 12:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Što se Španaca za početak tiče, jeste da sam rezervisala preko bookinga, ali imala sam neku e-mail korespodenciju, čak sam nešto morala i da ih zovem i vrlo su ljubazni. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 19:08 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Danas na plažiSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 24 Avgust 2023, 19:08 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

ISlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6632, 6633, 6634, 6635, 6636, 6637, 6638 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.