U cetvrtak, prosli, bili smo po Banatu...a juce po Fruskoj gori i Vrdniku...razocarana sam!
Mesta koja sam volela vise nisu TO...sad je tu gomila nekog naroda, automobila, hotela metal/staklo...gde biju po usima sa cenama...raskrceno drvece...maaa- bas mi je bljak!
Nema livada po kojima su nekada trcala nasa deca!

Svratili do nekadasnje vikendice svekra i svekrve...za razliku od stanja pre 2 i po godine, kada smo poslednji put tuda prosli, sad se radi, sisa trava, sece drvece...htedoh da se popnem na ivicu imanaj, da napravim par snimaka za uspomenu...dok ne iskocise 3 velika psa, uz lavez "rastrgnucu te"!
To je bilo naselje sa nevelikim brojem kuca, zemljanim putem, na kome nisu mogla da se mimoidju automobili...sada je to put sa 2 trake i trotoarom za pesake!!!!

Raskrceno zelenilo...sto je bilo brdovito- sravnjeno je...izlazi se kod Fruskih termi, koje su poslednji put imale 1 zgradu hotela i niz bungalova....sada su tamo 3 tako velika hotela i ceo akvapark!...pre 2 i po godine smo mogli da se parkiramo bez naplate, samo da nadjemo mesto...a bila je nevidjena guzva...leto...sad je parking bio skoro prazan, ali se naplacuje 100 din po satu ili 2000 din za dan...hteli smo samo da obidjemo kratko...obezbedjenje je svuda, a hoteli pripadaju lancu "Movenpick"...

Poredjenja radi, ulaz na bazen je bio 1000 din, sad je 4000!?
Polupansion za 2 osobe- preko 20000 din...znate sta? Nemam trenutno te pare...ali, i da imam- ne bih im dala!