Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 03 Oktobar 2026, 20:36

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6511, 6512, 6513, 6514, 6515, 6516, 6517 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 11:30 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
jack je napisao:
U bre Tedi...
Baš mi žao
A da vidiš možda sa gazdama da se samo pomeriš za par dana? Ako ti se nije finansijska konstrukcija skroz poremetila...
:romance-grouphug:
Od kola nece biti nista. Trazim dva dana neku drugu varijantu,bus ili avion, mors da bude ubrzo,i da zadovoljava mnogo kriterijuma. Sve sto zovem je prodato naravno

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 11:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Pol: Bata
IvanBP je napisao:
Dobro jutro. Ajmo raditi.
Ako nam je tačan sat, ti si BAAAŠ poranio.... kakav crni rad, to je najlepši deo dana za upasti u dubok san....

MILENICE, srećan rođendan, zdrava i vesela bila!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 12:31 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Tedi je napisao:
jack je napisao:
U bre Tedi...
Baš mi žao
A da vidiš možda sa gazdama da se samo pomeriš za par dana? Ako ti se nije finansijska konstrukcija skroz poremetila...
:romance-grouphug:
Od kola nece biti nista. Trazim dva dana neku drugu varijantu,bus ili avion, mors da bude ubrzo,i da zadovoljava mnogo kriterijuma. Sve sto zovem je prodato naravno

Bio je pre 3x nedeljno bgd-volos, ne sećam se prevoznika.
Ako nema, možda bus do Soluna pa odande neki njihov međugradski? Vidim da idu neke linije, doduše sa presedanjem (2,5h layover) u Skoplju..
redovni busevi sa BAS-a.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 12:42 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

E ovako:
pošto je bus karta u jednom pravcu 70 (do Soluna!, za ono dalje nisam ni dodavala), to znači za vas dvoje tamo i vamo bar 280 komada

Rent-a-car za period 6.9 do 16.9, kod Herz-a mi nudi za 264,22e (kucala sam opciju da je vozač 20-69 godina i depozit zamrznuta sredstva do 500e, to moraš sa njima da vidiš detalje)
Ako nisi razmatrala tu opciju, mejbi...

Edit: + troškovi za gorivo i putarine, pretpostavljam da to znaš...

Poslednji put menjao jack dana Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 12:47, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 12:44 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Зоки je napisao:
IvanBP je napisao:
Dobro jutro. Ajmo raditi.
Ako nam je tačan sat, ti si BAAAŠ poranio.... kakav crni rad, to je najlepši deo dana za upasti u dubok san....

To vi što noćom bindžujete... :mrgreen:
Radni narod mora fruštuk i na put...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 12:59 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
PRVO - MILENA SREĆEN TI ROĐENDAN!!! SVE ŠTO TI JE JACK VEĆ POŽELELA ŽELIM I JA! :ljubac: DODALA BIH JOŠ SAMO DA ČEŠĆE IDEMO NA ČAJ U NS-U ;)

DRUGO - ne manje važno , Tedi želim ti da što pre nađeš rešenje i da otputujete! :romance-grouphug: Možda bla-bla car?

TREĆE - Ivane kada bih ja morala tako rano da ustanem, taj dan ništa ne bih mogla da uradim :lol: Ja jedva oči otvorim i u 7h :oops:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 13:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
[quote="

Jack :ljubac: računam da je i sva ona lepa muzika takođe poklon za moj rođendan! ;)[/quote]

Muzika je od svih nas

a ja ti još dodatno želim,

da letiš

Slika

posetiš

Slika

i osetiš talase

Slika

mesta koje si planirala, a nisi otišla

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 13:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
Tedi je napisao:
jack je napisao:
Tedi je napisao:
Marfijev Zakon I: Ako nešto može da pođe naopako, poći će naopako!

Lenon:Život je ono što nam se dešava dok pravimo planove za život. (da ne kažem za more)

Ja: Zašto se čudiš kad znaš da ti vrlo često stvari idu naopako, čak i kad se baš potrudiš da ne bude tako!

:ljubac: :romance-grouphug:
Pričaj...
Otkazujem jedan po jedan smestaj. U petak se auto pokvario,odslepan kod majstora, majstor nije imao vremena ni da pogleda, vikendom ne radi... Trebalo sutra da krenemo....

Baš mi je žao...

Očekivao sam uživanje u Pelionu, i slike

meni je prošle godine bilo sr.... ali za 3h sata se sve sredilo

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 13:28 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

jack je napisao:
E ovako:
pošto je bus karta u jednom pravcu 70 (do Soluna!, za ono dalje nisam ni dodavala), to znači za vas dvoje tamo i vamo bar 280 komada

Rent-a-car za period 6.9 do 16.9, kod Herz-a mi nudi za 264,22e (kucala sam opciju da je vozač 20-69 godina i depozit zamrznuta sredstva do 500e, to moraš sa njima da vidiš detalje)

Imaju neke agencije bus i do Miline, teorijski, jer su busevi puni. I setih se rentacara od pre 3 godine kad je bila slicna situscija, tad sam ih iz, bunarila nsjpovoljniji bili 220e 9 dana. Sad su 380. A Milina bez auta je besmislena.
Onda sam htela u skala Furka jer imaju paket aranzmane, busom 15oe,pa bi to dozvolilo rent a car, iz Soluna gde je nsjjeftinini. Ali aranzmani su prodati.
Nas auto je karijeru zavrsio izgleda. Ne znaju sta je, trajace danima, i kostace otprilike koliko bi mogao da se proda. To su milioni km predjeni Tasosom, Pilionom i shire. Samo je ovog leta 3 put isao do Budve.... Sto ce reci dobro je da se to desilo ovde

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 13:31 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Bunarim neki last minute avionom negde. Inace, probala sam i da otkupim vaucere koji ljudi prodaju, pa da tako ucarim 100e,e i to teorijski vazi da za te vaucere, ono kad je ljudima zbog korone propalo letovsnje, teorijski vaze za billo gde i bilo kad al u praksi to ne moze

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 14:59 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Slali su mi pre neki dan mejl iz Rapsody Travel za Antaliju, za polazak baš sutra, pa vidi da ih cimneš...
I Mediteraneo zna da ima odustajanja
Držim palčeve da nađeš nešto :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 15:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
jack je napisao:
E ovako:

Imaju neke agencije bus i do Miline, teorijski, jer su busevi puni. I setih se rentacara od pre 3 godine kad je bila slicna situscija, tad sam ih iz, bunarila nsjpovoljniji bili 220e 9 dana. Sad su 380. A Milina bez auta je besmislena.
Onda sam htela u skala Furka jer imaju paket aranzmane, busom 15oe,pa bi to dozvolilo rent a car, iz Soluna gde je nsjjeftinini. Ali aranzmani su prodati.
Nas auto je karijeru zavrsio izgleda. Ne znaju sta je, trajace danima, i kostace otprilike koliko bi mogao da se proda. To su milioni km predjeni Tasosom, Pilionom i shire. Samo je ovog leta 3 put isao do Budve.... Sto ce reci dobro je da se to desilo ovde

Греота за кола...
Ова цена што ти написах је цена најма у бгд (ко би реко да је јефтиније :lol: ), колико ја знам није проблем путовати ван државе ал то мора да се пита у агенцији.
Гуглала сам преко еДреамс, они су ми давали најбоље цене, ондак некад кад смо користили њихове услуге...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 17:42 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

jack je napisao:
Tedi je napisao:
jack je napisao:
E ovako:

Греота за кола...
Ова цена што ти написах је цена најма у бгд (ко би реко да је јефтиније [emoji38] ), колико ја знам није проблем путовати ван државе ал то мора да се пита у агенцији.
Гуглала сам преко еДреамс, они су ми давали најбоље цене, ондак некад кад смо користили њихове услуге...
E sad da mi nadjes na Kritu mali car, ako vec volis da mi pomazes! 7 dana npr. Izmedju 14.i 21. A prica malo kasnije potanko. Samo da vas zagolicam, kad u agenciji kazu trci, nema cuvacemo ti preko telefona, ko prvi stigne njemu ide, a imamo 5 poslovnica! Dakle Krit avion, 600 evra za dvoje 10 noci, gde god da li je, a sad cu tek da pigledam sta sam uzela. Izmakao mi prvi izbor od 700e koji sam bas nameracila, al ode za 10 min dok ja konsultovah supruga. Dobro i trosak za taksi da stignem prva, ovo je shou, jbt treba imati dobre patike i kolena i kondiciju!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 17:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:clap:
U kom mestu na Kritu da tražim :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 05 Septembar 2022, 20:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Dobro veče drugari :romance-grouphug:
Mileni i ovde da čestitam rođendan :poklon:

Tedi vidi https://101oscarcar.gr/, ja sam na Kritu uzimao od njih, dovezli do hotela i u hotelu ga uzeli, a bili su jako povoljni i to za period kraj jula. Taman da uporedimo koliko je sve poskupelo u Grčkoj.

Dear sir,
Thank you very much for contacting our company.
The price for a car of A Group ( scoda citigo Panda , picanto) is
30 euro per day
The price includes:
a. Full insurance CDW (Customer is full relieved from any responsibility for any damage)
b. You do not pay any extra if something happens with the car
c. Robery and fire insurance
d. Insurance for wheels tires windows and damages under the car
e. Personal insurance ( drivers and passengers)
f. No additional charge for the second driver
g. Local taxes ( 23% VAT)
h. Free km
j. 24 hours road service
k. Crete road map
l. Baby seat- booster
m. Free delivery and collection(Brascos hotel) .

Inači mi nikako ne daš da ja zatvorim sezonu :D
Da je moj program pravio neko iz agencije ja bih rekao da je bio pijan. Ali kako god bio čudan jeftiniji je ~150e po osobi od uobičajenih ruta.
Letim za Krit, isto veče se ukrcavam na brod sa kabinom za spavanje (prvi put ću spavati na brodu), ujutru stižem na Kimolos gde ostajem 4 noći, prelazim na Milos gde ostajem 8 noći. U povratku idem na Santorini na 1 noć ali zbog noćnih transfera dva cela dana i sa Santorinija letim za Beograd.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6511, 6512, 6513, 6514, 6515, 6516, 6517 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.