Deki r-4 je napisao:
Dejevla ja sam o tom kampu razmisljao jos pre dve godine i dosta nekih (polu)informacija sakupio sa raznih strana.

Slike koje si nam pokazao vec imam u glavi cak i nesto preko toga.
Bolje da si onda ti zapoceo pricu o Melissiju a ja bih se samo nadovezao.
Brzi je napisao:
Ja moram da priznam da sam nekako vise ocekivao od kampa Melisi. Nesto mi tu ipak nedostaje.
Frizideri su tragicni i ne vidim da nam zavrsavaju posao nikako.
Uz frizidere meni nedostaje poveca nadstresica i jos par stolova/klupa oko onog rostilja, pa da tu bude steciste za druzenje u samom kampu.
Nas "problem" je sto cemo svaki kamp gledati kroz prizmu Pefkarija, ali to je prica koja je neponovljiva i ni u jednom kampu se ne moze prekopirati.
pefkari je napisao:
Dejevla, hvala na trudu!
Sikia se i meni dopada!

che_guevara je napisao:
veliki posao si uradio i stvarno sve to lepo predstavio uz mnoštvo slika, nema šta
melisi nije loš kamp, najviše privlači niska cena, ali taj pojas od kampa do mora mi je skroz neprivlačan.
cela okolina deluje pusto što je odlično za ljude koji žele izolaciju, ali ja ne spadam u njih
Za

je uzivancija podeliti pricu
Kada se sve + i - , Sikija mi je medju favoritima na Sitoniji ukoliko se zeli miran kamperski odmor.
Imenjak ima izraz kojeg ne mogu sad da se setim, ali se svodi na to - da dani sto sporije teku, da se zamrzne vreme koje provodis na moru, da nirvana sto duze traje. Deluje mi da je to ovde ostvarljivo.
Pri tom, stenoviti obodi zaliva sigurno pruzaju lepu sansu ribolovcima i hobolovcima, i mislim da tu ima lepih skrivenijih plazica.
Nesto o tome je napomenu zemljak u Melissi kampu, samo nismo stigli da o tome detaljnije prozborimo. Camci koji su mu na kolima upravo mu sluze da obilazi te uvalice izvan Sikije.