Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 00:51

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Petak, 14 Avgust 2015, 23:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
Pol: Bata
sumrak, prostor između kampa tj puta i fine peskovite plaže (prostrano, puno mreža za odbojku, pesak ali ima i bodljikave trave)

Slika

Slika

pogled ka Atosu je čaroban mada je gotovo mrak

Slika

Slika

ma Atos i more zaslužuju poseban post, bez bespotrebnih komentara

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 14 Avgust 2015, 23:32 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 14 Avgust 2015, 23:50 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

svitanje.
dvadesetak ih je izašlo da u zoru uživa u rađanju sunca, šetalo plažom, slikalo...

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 00:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Veliku zahvalnost dugujem domaćinima kampa na gostoprimstvu i predusretljivosti!
Nadam se skorom viđenju.
Zahvaljujući njima mogao je se uočiti i prezentovati svaki detalj kampa.
Uz korektnu cenu Melissi-ja treba dodati da se boravkom od 10+ dana ostvaruje popust od 10%.
Mana može biti to što kamp nije na samoj plaži, mada s obzirom da na velikom prostoru cirkuliše relativno malo ljudi...

Za potencijalne korisnike kampa ili Sikija beach-a može biti zanimljivo i ovo...
Krenulo se dalje. Ovog puta izlazimo iz Sikije na njenom južnom kraju što je mnogo jednostavnije. Krajnji deo plaže opet zauzimaju kamperi.

Slika

Slika

Slika

potom put vodi u desno ka magistrali. put u levo bi trebalo da vodi ka još nekoliko plažica, ali taj deo tek ostaje da se istraži u nekom narednom letovanju :op:

Slika

čim se izađe na magistralu i skrene desno ka Sartiju, nailayi se na extra pekaru-poslastičarnicu.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Ako se Sikiji prilazi sa juga od strane Toronija, skreće se posle ove table koja dočarava šta Sikijom dominira.

Slika

A ka jugu...

Slika

Kako vam se čini Melissi, a i sama Sikija kao baza za prelepu Sitoniju?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 00:55 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Dejevla ja sam o tom kampu razmisljao jos pre dve godine i dosta nekih (polu)informacija sakupio sa raznih strana. :snooty: Slike koje si nam pokazao vec imam u glavi cak i nesto preko toga. :D Sikijski zaliv mi je zanimljiv iz tog razloga sto kada god bismo tu prosli kolima nikada nije bilo guzve.Zaliv ogroman a plaza gotovo prazna. :think: Medjutim kada bolje razmislim cini mi se da osim kampera iz nekoliko tu smestenih kampova ovde i nema nekog drugog veceg a organizovanog smestaja, pa je verovatno to razlog ovakvog stanja. Ili mozda gresim ?? :confusion-shrug: Sam zaliv mi se dopada kao i lokacija,po meni idealna za Sitoniju. :handgestures-thumbupleft: Ono sto mi se ne svidja je istocna strana posto sam uvek letovao na zapadnim obalama ili makar na jugo zapadu. :roll: Nisam naucio da mi sunce "bije" u oci ujutro a da ranije pada mrak. :D I odredjena odvojenost plaze od kampa je mana koja bi se,tako mi bar deluje,ipak mogla prevazici.

Iz ovih tvojih reportaza sam primetio da su zajednicki frizideri opsti problem pomenutih kampova ?!! :think: To je ujedno moja najveca zamerka svega vidjenog. Prosto mi je u najmanju ruku cudno da tako jednostavnu stvar ne mogu da rese. Ili mozda i nece jer valja gurnuti u "prodaju" struju kao i frizove u renti za one koji ih imaju. :snooty:

Sve u svemu ono sto sam video je nesto sto sam vise manje i ocekivao. :handgestures-thumbup: A posto ja nisam previse zahtevan korisnik cini mi se da bih u svakom od opisanih kampova mogao da letujem bez problema. :sator: Ti ukoliko se setis bilo cega pisi,dodaj jos neka svoja zapazanja ne mora biti propraceno fotkom. Svaki komentar vredi tako da se nemoj stideti samo izbacuj sve sto si uocio. ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 02:13 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
dejevla je napisao:
To bi značilo da se skrene levo i vozi 2km do kampa?! :?: :think:

Ja bih ga tumacio jos pravo, pa skretanje nakon 2km.

dejevla je napisao:
Nema jeftinog piva, ali je možda ćumur cenom konkurentniji...Brzi?

Ovaj dzak je 4kg i kosta 3.8e. 5kg = 4.8 u Potosu, tako da mu dodje na isto.

Ja moram da priznam da sam nekako vise ocekivao od kampa Melisi. Nesto mi tu ipak nedostaje. Plaza je lepa, onaj prostor izmedju kampa i plaze meni licno ne smeta. Mokri cvorovi su ok, mada mi ideja da nosim toalet papir kad krenem da kakim deluje malo iritantno, treba se navici na to. Garantujem da bih se prvih 5 dana redovno vracao do satora po isti.

Frizideri su tragicni i ne vidim da nam zavrsavaju posao nikako. To mi je glavna zamerka. Moracu sutra, odmornih ociju, jos jednom da pogledam slike.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 08:49 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Dejevla, hvala na trudu! :ljubac: Slike su sjajne, narocito one "u ranu zoru" ! Mozda ti neku "drpim" za desktop! :bravo: :ljubac: Kupatila mi deluju bas ok, svidjaju mi se i masine za ves! :op-op:

Sikia se i meni dopada! :op-op:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 09:49 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 25 Jul 2015, 13:08
veliki posao si uradio i stvarno sve to lepo predstavio uz mnoštvo slika, nema šta :clap:
melisi nije loš kamp, najviše privlači niska cena, ali taj pojas od kampa do mora mi je skroz neprivlačan.
cela okolina deluje pusto što je odlično za ljude koji žele izolaciju, ali ja ne spadam u njih

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 10:01 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Deki r-4 je napisao:
Dejevla ja sam o tom kampu razmisljao jos pre dve godine i dosta nekih (polu)informacija sakupio sa raznih strana. :snooty: Slike koje si nam pokazao vec imam u glavi cak i nesto preko toga.

Bolje da si onda ti zapoceo pricu o Melissiju a ja bih se samo nadovezao.

Brzi je napisao:
Ja moram da priznam da sam nekako vise ocekivao od kampa Melisi. Nesto mi tu ipak nedostaje.
Frizideri su tragicni i ne vidim da nam zavrsavaju posao nikako.

Uz frizidere meni nedostaje poveca nadstresica i jos par stolova/klupa oko onog rostilja, pa da tu bude steciste za druzenje u samom kampu.
Nas "problem" je sto cemo svaki kamp gledati kroz prizmu Pefkarija, ali to je prica koja je neponovljiva i ni u jednom kampu se ne moze prekopirati.

pefkari je napisao:
Dejevla, hvala na trudu! :ljubac:
Sikia se i meni dopada! :op-op:

che_guevara je napisao:
veliki posao si uradio i stvarno sve to lepo predstavio uz mnoštvo slika, nema šta :clap:
melisi nije loš kamp, najviše privlači niska cena, ali taj pojas od kampa do mora mi je skroz neprivlačan.
cela okolina deluje pusto što je odlično za ljude koji žele izolaciju, ali ja ne spadam u njih

Za :romance-grouphug: je uzivancija podeliti pricu :kolo:
Kada se sve + i - , Sikija mi je medju favoritima na Sitoniji ukoliko se zeli miran kamperski odmor.
Imenjak ima izraz kojeg ne mogu sad da se setim, ali se svodi na to - da dani sto sporije teku, da se zamrzne vreme koje provodis na moru, da nirvana sto duze traje. Deluje mi da je to ovde ostvarljivo.
Pri tom, stenoviti obodi zaliva sigurno pruzaju lepu sansu ribolovcima i hobolovcima, i mislim da tu ima lepih skrivenijih plazica.
Nesto o tome je napomenu zemljak u Melissi kampu, samo nismo stigli da o tome detaljnije prozborimo. Camci koji su mu na kolima upravo mu sluze da obilazi te uvalice izvan Sikije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 11:16 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
dejevla je napisao:
Brzi je napisao:
Ja moram da priznam da sam nekako vise ocekivao od kampa Melisi. Nesto mi tu ipak nedostaje.
Frizideri su tragicni i ne vidim da nam zavrsavaju posao nikako.

Uz frizidere meni nedostaje poveca nadstresica i jos par stolova/klupa oko onog rostilja, pa da tu bude steciste za druzenje u samom kampu.
Nas "problem" je sto cemo svaki kamp gledati kroz prizmu Pefkarija, ali to je prica koja je neponovljiva i ni u jednom kampu se ne moze prekopirati.

Nisam bas hteo da iznosim jos sitnica. Nadstresnica, dobro osvetljenje u tom delu. Da, cinjenica je da sve poredimo sa Pefkarijem, ali kako je Pefkari daleko od savrsenog, nekako sam se nadao necemu boljem. Sa konja na magarca ne ide.

Gledacemo, trazicemo jos. Iako znam da je tako, mnogo mi znaci slika one table koja upucuje na mnostvo drugih kampova u neposrednoj blizini. Neki mora da pase, ali samo kada bi se poboljsali frizideri, mislim da bih proverio jos negde da li ima bolje u blizini, a Melisi bi nam bila sigurica.

Hvala jos jednom na trudu i informacijama.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 12:01 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Brzi je napisao:
Mokri cvorovi su ok, mada mi ideja da nosim toalet papir kad krenem da kakim deluje malo iritantno, treba se navici na to. Garantujem da bih se prvih 5 dana redovno vracao do satora po isti.

Nadam se ne tek po obavljenom poslu :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 13:12 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 25 Jul 2015, 13:08
posto spadam u stare kampere koji su kampovali još u staroj jugoslaviji te "sitnice" poprilično određuju izbor kampa.
recimo, kamp u makarskoj nije imao nikakav mokri čvor, prljave wc-e i raspale tuševe, ali koga je to bilo briga kad ti celo leto svira galija, stotine mladih i devojaka. baške vode su bile vojni kamp, uređen (bar za ondašnje prilike), tu se dolazilo porodično, nekoliko porodica zajedno. fažana je bila kao apoteka, trava skoro do mora što mi se nije svidelo jer je podsećalo na adu. dakle plaža nikakva, ali blizina pule i italije me je odmah privukla i tamo sam proveo jedno sjajno leto.
hoću da kažem veoma je teško naći savršen kamp jer su svakome potrebe i želje drugačije.
za mene bi kamp u pefkariju bio savršen da ima bolju plažu. položaj između pefkarija i potosa je sjajan. uvučeno i mirno a na par minuta od gradske živosti. sadržaj, urednost, čistoća, simpatično osoblje, umerena cena. nema manu, osim te plaže i one iskopine koja je potpuno uništila i ovako skromnu obalu.
što kaže brzi, ona tabla govori da na sitoniji ima stvarno veliki izbor za kampere i da bi svako trebao naći ono što mu odgovara

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 13:25 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Problem je traziti kamp na licu mesta, kad dodjes umoran i pretovaren.
Cesto ono sto ti se svidi na et prezentaciji ili ti neko preporuci kao super, tebi u stvari ne bude to to, ne osetis da ti je leglo kako krocis na kapiju.
Opet, u nekom kampu ces se osetiti vrlo ugodno a da gotovo nisi prethodno ni cuo za njega.
Sve je to individualno.
Ali i los kamp i krs plaza ti nece pokvariti letovanje ukoliko imas dobro drustvo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 13:35 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Thalatta ... у скупљој варијанти велики шатор 8 евра ( мали 6,5 евра ), одрасла особа 7 евра, попуст 12% за 20 дана. Постоји и јефтинија варијанта велики шатор 6,4 евра ( мали 5,2 евра ), одрасла особа 5,6 евра, попуст 12% за 20 дана.

Poslednji put menjao B_A_N_E dana Subota, 15 Avgust 2015, 13:46, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 15 Avgust 2015, 13:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Ради поређења, ко је заборавио, ценовник у Пефкарију за нелојалне госте велики шатор 8 евра ( мали 6,5 евра ), одрасла особа 5 евра, попуст 10% за 21 дан.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.