Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 01:39

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 20 Avgust 2015, 17:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Sledeće sezone vodeni klik-klak.
Svaki član muškog dela lekipe je već opremljen potrebnim rekvizitom.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 29 Novembar 2015, 02:05 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 29 Novembar 2015, 01:46
Pol: Bata
Dali neko ima info o kampu Tsitreli u Kalamiciju?

Higijena, hlad, buka, topla voda ???

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 29 Novembar 2015, 18:30 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 25 Jul 2015, 13:08
ja nisam ni znao da pored talate postoji još neki kamp u kalamiciu

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 30 Novembar 2015, 00:54 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Nagib je napisao:
Dali neko ima info o kampu Tsitreli u Kalamiciju?
Higijena, hlad, buka, topla voda ???

Koliko ja znam to je mali kamp sa lokacijom u samom Kalamiciju. Medjutim ne nalazi se na samoj plazi i bar po onim fotkama koje sam imao prilike da vidim ne deluje mi nesto posebno. :think: Cini mi se da je mali povrsinom,skucen i vise mi deluje kao polukamp posto videh da ima apartmane za izdavanje u svojoj ponudi. :snooty: Od ovde prisutnih kampera tu niko nije odsedao,ne znam da li je clan Dejevla posetio ovaj kamp u svom obilasku sitonskih kampova ali mi se cini da nije. :naughty: Pogledaj na temi o kampovima na Sitoniji ako tu nista ne nadjes onda neki boljii info ovde neces dobiti. :confusion-shrug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 09 Decembar 2015, 12:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
Opširnije o kampovanju na Sitoniji: http://forum.putovanjausrcu.rs/viewtopic.php?f=60&t=265

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 09 Decembar 2015, 18:27 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hvala na odgovoru, Tsitreli otpada...

Jel ima mozda nekog ovde ko je boravio u kampu Katerina ili u kampu Valti?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 11 Decembar 2015, 23:29 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Nagib od ovde aktivnih clanova niko nije kampovao na Sitoniji tako da nemamo informacije iz prve ruke. :confusion-shrug: Imamo dosta saznanja od ljudi koji nisu clanovi ovog foruma ali su nasi prijatelji kamperi,oni su pohodili neke sitonske kampove. Ono sto ti ja mogu reci a posredstvom mojih prikupljenih informacija sa raznih strana kampovi Valti i Katerini su u rangu kampova Pitsoni,Valti tacnije ti kampovi smesteni u sikijskom zalivu su istog ili makar slicnog kvaliteta. :think: Ima ih mnogo sabranih na jednom mestu iste su im cene verovatno i ponuda jako slicna.Za te pare a na toj lokaciji to je jako dobra ponuda nema tu dileme. :handgestures-thumbup: Imas na ovom linku adrese i sajtove vecinu kampova u GR,ponude i cene i tu ces vec dosta toga saznati http://e-camping.gr/ . :clap:
Usput ti savetujem da radi bolje informisanosti procitas ovu temu posebno ovogodisnje putopise naseg clana Dejevla koji je svojim okom vidjeno predstavio nama ovde dobar deo sitonskih kampova. Po mom misljenju svi ti sikijski kampovi su dosta slicni jedan drugom,za neke druge to vec ne vazi ima razlike u klasi i ceni.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Decembar 2015, 21:33 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 08 Jun 2015, 16:23
Nagib, da se nadovezem na Dekijevu pricu kampovima u Sikijskom zalivu.Prosle godine sam bio u S.zalivu smesten par stotina metara od Melisi i Pitsoni kampa(zaboravio sam ime kampa na pocetku zaliva iz pravca Kalamicija,no on ne dolazi u obzir za razmatranje). Kao sto Deki rece Dejevline reportaze izvrsne i sasvim dovoljne za donesenje odluke. Kada nismo islu u skitnju kupali smo se na Valti plazi do koje se dolazi prelepim putem-setalistem od kraja S. zaliva, naravno da je prva stanica bila Katerini kamp koji sam nekoliko puta obisao,. Nismo se kupali na plazi jer nam je Valti plaza bila privlacnija i sadrzajnija . Pored Beach bara kampa Valti nalazi se jos jedan-komsija, restoran,picerija, zaboravio sam mu ime.Klasika lezaljke, suncobran za naruceno pice i za razliku od MEGALO- Sikijskog zaliva ovde si 'usukan" i sve ti je na dohvat ruke. Posto sam se sprijateljio sa gazdom kampa imao sam vremena na pretek za serioznu inspekciju Valtija. Gazda je veoma Ok, uvek spreman da pomogne. Hladovina,zavisno od parcela korektna,Higijena odlicna sto je i moja supruga( izuzetno skepticna prema kampovanju) potvrdila . U svakom redu imas po nekoliko plinski resoa(2 ringle) za ciju upotrebu ne placas, dok su frizideri 4 E po danu. Kola se ostavljaju u delu kampa predvidjenom za parkiranje.Nisam ih primetio ispred satora. Pravo iz kampa ide se na plazu. Samo predjes tu novu poplacanu ulicu- setaliste koja se zavrsava stotinak metara dalje i nastavlja u stari( KATASTROFA) put ka fantasticnoj Agrida plazi do koje mozes mnogo boljim putem. Valti je udaljen oko,2,5 do 3km od Melisi kampa, a Katerini se nalazi na pola puta do Valtija. Srba nije bilo prosle god.Ako hoces mir i manje talas onda ti je Valti dobar izbor. Sarti ti je na 5-6km i treba ga izbegavati u sirokom luku uvece. Sutomore je mala maca za nj.,preko dana kupovina i dobri restorani i pekare za preporuku, vece zaboravi ,a za veoma, veoma dobar i obilan giros pravac selo Sikia u Anakondu. Neces se pokajati, uzput ti je Dia ili Carefourmarket sa ok cenama.Nadam se da sam ti pomogao, a Dekiju i ostaloj bratiji veliki pozdrav.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Decembar 2015, 23:39 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

lukinvir hvala na sjajnim informacijama iz prve ruke,drago mi je da si nam se pojavio na temi. :clap: Ovo mi je upotpunilo sliku ove sikijske regije i kampova u njoj. I meni je Valti zapao za oko upravo zbog manje i intimnije uvale nego li je sikijska.Verujem da u njoj ima i mnogo manje vetra. :think: Reci mi samo da li je na plazi ispred Valti kampa guzva da nije pretrpano sa ljudima ?? Ne znam da li si slucajno primetio imaju li u kampu besplatne zajednicke frizidere ili ih izdaju iskljucivo u rentu ?? Svaki podatak koji nam doneses je vredan kao i fotka naravno.Tako da ukoliko se jos necega setis ti nam to prenesi na ove nase strane. :dance:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 00:24 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Deki, u Skikiji sam bio zadnje 2 nedelje avgusta i svaki dan je po par automobila je napustalo kamp, tako da je bas bilo vidljivo smanjenje turista,pa da guzve i nije bilo,ali po velicini kampa i plaze mislim da guzve ne moze biti.Pored 2 beach bara, na plazi ima mnogo slobodnog prostora , a i plaza kampa Katerini je iste konfiguracije i krace udaljenosti od Sikije tako da nisam bas siguran da moze biti prebukirana.Na smom kraju plaze u zaledju nalazi se (mislim da se tako zove) Roula studios sa predivnim dvoristem i ne bas objektivnim cenovnikom, tih nekoliko studia ne mogu doprineti guzvi.Svim silama pokusavam da vratim film i pronadjem zajednicke frizidere. Verovatno ih ima jer gazda mi ne odaje sliku da bi dozvolio taj propust. Kada ih ima Katerini kamp bilo bi ludo da ih Valti nema . Inace za ljubitelje free campinga obavestenje da prelepa Agrida beach "nudi svoje kapacitete".

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 00:57 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Tako sam i pretpostavljao da je plaza Valti kampa dovoljna da prihvati broj gostiju jer tu nema puno smestajnih kapaciteta. :think: Lukinvir druze nas hvala ti za info vredi svake pare. :handgestures-thumbup:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 01:22 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hvala za info!

To su dva kampa oko kojih se dvoumim, mislim da su im plaže bolje od onog dela Sikia plaže isperd kampova Melissi i Pitsoni.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 19:30 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Nagib, u pravu si za izbor kampova. Melisi je veliki kamp, bas "fina" guzva, dobro je opremljen,ali do mora imas sotinak,ako ne i vise metara. Katerini i Valti od mora deli bukvalno ulica,imas osecaj pripadnosti, deo si tog ambijenta, na Sikiji toga nema,ali ces sigurno imati vece talase koje mozes izbeci (u manjoj meri)na pocetnom(desnom delu)plaze gledano u prvcu pucine.Danas sam procitao i druge rubrike i vidim da imas malu decu pa zbog toga ti preporucujem Valti.Katerini je manji, raspored i "kolicina" hladovine su slabiji u odnosu na Valti i nekako ima vise "kamperskog" od Katerini kampa. Uostalom veoma su blizu jedan drugom, tako da neces izgubiti mnogo vremena za obilazak i donosenje najkorisnije odluke za tvoju porodicu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 00:59 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
privuklo me je što si rekao da si poslednje dve godine bio u Armenistisu. Kakva su ti iskustva? One opšte stvari: higijena, hladovina, udaljenost od toaleta, opremljenost kampa, snabdevenost prodavnice...Imaš li i koju sliku? I drugari ovde su mi preporučivali takvu varijantu za prvu godinu dok ne proverim da li bi mi se takav vid letovanja dopao. Mada porodični pregovori idu teže nego otvaranje poglavlja sa EU.

Vlamar, Armenistis je perfektan stvarno, počevši od prelepe plaže, hladovine, higijene (u javnim toaletima na podu nisam video tragove prašine od papuča), mini market OK snabdeven, razni sadržaji za decu i odrasle, bioskop na otvorenom, park za decu, radionice za decu, škola plesa, koncerti, škola windsurfinga.... Jednom rečju ima sve, i više nego što treba!

Od svih tih pogodnosti meni je negde falio onaj šmek kampa... Više liči na kamping industriju...

Prve godine smo bili u onoj malo boljoj kamp prikolici koja ima tuš kabinu i toalet, posteljinu menjaju svaki drugi-treći dan, prikolica je unutra skorijeg dizajna i izgleda savršeno. U ovoj verijanti stvarno fali onaj osećaj kampovanja, imaš utisak kao da si iznajmio studio ili apartman u kampu. A toliko i košta, ako ne i više.
Slika

Druge godine smo bili u onoj malo starijoj prikolici koja nema tuš kabinu i toalet, ali ima frižider, plinski rešoi sudoperu. Ona je smeštena na samoj plaži, i tu smo se nekako bolje proveli nego u onoj savršenoj. Bukvalno je na 30 koraka od vode i ceo doživljaj kako danju tako i noću je poseban. A znatno je jeftinija od one savršene (mada opet preskupa).
Slika

Nekoliko fotki sa plaže,
Prva fotka od 1mil eur, Atos ispod duge sa mojom ws spravom
Slika

Plaža Armenistis
Slika

Plaža iz daleka fotkano sa čamca
Slika

Braća po vetru
Slika

Svadba Grkinja & Britanac
Slika

Večernji pogled iz prikolice
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 01:11 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Lepe fotke, narocito "Atos ispod duge" i "Zalazak"! :bravo:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.