VlaMar je napisao:
privuklo me je što si rekao da si poslednje dve godine bio u Armenistisu. Kakva su ti iskustva? One opšte stvari: higijena, hladovina, udaljenost od toaleta, opremljenost kampa, snabdevenost prodavnice...Imaš li i koju sliku? I drugari ovde su mi preporučivali takvu varijantu za prvu godinu dok ne proverim da li bi mi se takav vid letovanja dopao. Mada porodični pregovori idu teže nego otvaranje poglavlja sa EU.
Vlamar, Armenistis je perfektan stvarno, počevši od prelepe plaže, hladovine, higijene (u javnim toaletima na podu nisam video tragove prašine od papuča), mini market OK snabdeven, razni sadržaji za decu i odrasle, bioskop na otvorenom, park za decu, radionice za decu, škola plesa, koncerti, škola windsurfinga.... Jednom rečju ima sve, i više nego što treba!
Od svih tih pogodnosti meni je negde falio onaj šmek kampa... Više liči na kamping industriju...
Prve godine smo bili u onoj malo boljoj kamp prikolici koja ima tuš kabinu i toalet, posteljinu menjaju svaki drugi-treći dan, prikolica je unutra skorijeg dizajna i izgleda savršeno. U ovoj verijanti stvarno fali onaj osećaj kampovanja, imaš utisak kao da si iznajmio studio ili apartman u kampu. A toliko i košta, ako ne i više.

Druge godine smo bili u onoj malo starijoj prikolici koja nema tuš kabinu i toalet, ali ima frižider, plinski rešoi sudoperu. Ona je smeštena na samoj plaži, i tu smo se nekako bolje proveli nego u onoj savršenoj. Bukvalno je na 30 koraka od vode i ceo doživljaj kako danju tako i noću je poseban. A znatno je jeftinija od one savršene (mada opet preskupa).

Nekoliko fotki sa plaže,
Prva fotka od 1mil eur, Atos ispod duge sa mojom ws spravom

Plaža Armenistis

Plaža iz daleka fotkano sa čamca

Braća po vetru

Svadba Grkinja & Britanac

Večernji pogled iz prikolice