Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 01:55

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Ponedeljak, 20 April 2015, 23:56 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Pol: Seka
E, ovde bih i ja mogla! :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 26 April 2015, 20:43 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Pol: Bata
Brzi je napisao:
Moje stolice su iz Metroa. Svake godine se pojave tamo, samo bude drugi dezen i treba pratiti njihov katalog kada su na akciji. Znam da sam gledao i te u Jysk-u, ali mi se nisu svidele. Ako se dobeo secam, plastika mi je delovala dosta krto i nezno. Ove moje su od metala (ne aliminijum), naslon za ruke je od metala i mislim da je zato konstrukcija poprilicno trajna. Materijal je ono najlonsko pletivo sto je na lezaljkama u Grckoj. Dakle, iza mokre guze, samo se obrise i mozes i suv da sednes.

Sad sam trazio neku sliku na netu i nadjoh ih ovde u ponudi.

Na akciji su bile oko 2000 dinara, ne secam se tacno.

Evo stolica na akciji u Metrou, pa ko voli nek izvoli!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 26 April 2015, 23:54 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Bravo za link Brzi nadam se da se nece razgrabiti dok ja ne odem po njih. :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Maj 2015, 19:59 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Nazalost ovo nije ista stolica. Razlika je sto ova nema mehanizam za obaranje naslona, vec je fiksan naslon.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 11 Jun 2015, 22:59 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 08 Jun 2015, 16:23
Evo me pravo iz kafica u kamp.Prica vrlo prosta. Izvidjacki duh(uprkos minulim godinama) nije nestao, vec strpljivo cekao sansu zaveliki povratak. Kao sto sam napisao, sto tajno, a,sto uz znanje, ali ne i odusevljenje supruge zadnje 2god kupovao kamp opremu i tokom letovanja na Sitoniji obilazili neke kampove da joj razbijem predrasude i pokazem da ovaj nacin zivota se ne moze porediti sa apartmanskim.Nasa 12-godisnja cerka i njeno zadovoljstvo letovanjem je najbitniji deo u mom insistiranju na kampovanju.Sloboda kretanja i druzenja sa decom su faktori koji ce proterati ono cega se najvise plasim, a to je: Tata, dosadno mi je, ili nemam s kim da se igram. Ako toga ne bude ja cu biti najsrecniji otac, a mislim da ce tako bitij jer pefkari napisa da ima dosta nasih. Deki,a tebe cu malo vise "gnjaviti" o kampu i neophodnim pripremama, da nesto ne propustim, a i ostalim sam unapred zahvalan na savetima, informacijama i svemu sto ce doprineti da moj porodicni kamperski debi bude uspesan. Uh,kako bi dobro bilo da sve bude u redu,da supruzi izbijem i zadnji argument protiv.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 11 Jun 2015, 23:22 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

lukinvir dobro si nam dosao kao novi clan naseg malog ali odabranog kamperskog pokreta. :greetings-waveyellow: Slobodno pitaj sve sto ti je na pameti imaces informacije iz prve ruke i svaku mogucu pomoc. Na pravom si putu a to ce vrlo brzo shvatiti i gospodja vec nakon ovog leta ce promeniti misljenje. :dance: Sve nase lepse polovine su sticajem okolnosti bile protiv ovakvog vrsta provodjenja godisnjeg odmora. Jednostavan je razlog,nikada pre nisu isle na kampovanje te kao i vecina ljudi su imale predrasude o ovom nacinu zivota. :think: Vec nakon prvog odmora provedenog pod otvorenim nebom ne bi vise menjale platneni sator ni za kakve tvrde gradnje. O deci i da ne govorim oni su tek odusevljeni slobodom i drustvom koje ni u jednoj drugoj prici ne mogu da imaju. :naughty: Zato nemoj mnogo da se opterecujes vec pocni polako da uzivas u nesputanoj slobodi koju cete ovog leta porodicno doziveti. :clap:
Ja cu se potruditi da vec za vikend izbacim sto vise podataka i fotki kampa Pefkari kao i da se konacno namolim da napisem putopis sa naseg proslogodisnjeg letovanja. Sada si mi ti svojim dolaskom na ovu temu dao stimulans i dodatnu inspiraciju da konacno uradim ono sto sam vec odavno trebao. Ali sto kazu ljudi nikad nije kasno,eto do kraja vikenda imaces mnogo jasniju sliku kako to otprilike izgleda u nasoj varijanti i kampu Pefkari. :sator:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 11 Jun 2015, 23:55 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Deki r-4 je napisao:
Sve nase lepse polovine su sticajem okolnosti bile protiv ovakvog vrsta provodjenja godisnjeg odmora.

Odmah demanti. Ova moja je za kampovanje, skoro pa kao ja.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 12 Jun 2015, 00:15 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Istina,sve osim PreCednikove lepse polovine. Velika je vecina bila protiv tako da sam i nasu prvu damu strpao u isti kos. :confusion-shrug: Inace je ona cini mi se bila i vise nego li ti za ples pod vedrim nebom ?? :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 12 Jun 2015, 00:20 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Ne bih bas preterivao, jeste odmah bila raspolozna, ali ipak ...

Znas li ti da je moja prva knjiga koju sam procitao, ili bolje reci gledao, bila o kampovanju. Nedavno sam je pronasao, cuvam je kao uspomenu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 12 Jun 2015, 00:32 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Dobro de' El Presidente tako se kaze nemoj sad da trazimo dlaku u jajcetu. :D Ipak je Kenti za svaku pohvalu zbog svoje odlucnosti i volje da proba nepoznato . :handgestures-thumbup: Onaj ko iz detinjstva nema ta iskustva sa kampovanja u kasnijim godinama se sve teze odlucuje na taj korak.To mu tako dodje i normalno posebno u ovoj zemlji punoj kojekakvih glupih predrasuda. :snooty:

Nego PreCednice davaj tu knjigu na gledanje,makar uslikaj neku stranu pa je baci na temu. :clap: Bas me zanima forma i sadrzaj iste. :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 12 Jun 2015, 00:51 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Deki r-4 je napisao:
Ja cu se potruditi da vec za vikend izbacim sto vise podataka i fotki kampa Pefkari kao i da se konacno namolim da napisem putopis sa naseg proslogodisnjeg letovanja.

A ja cu, uz vase dopustenje, postaviti slike sa rostiljanja u kampu! Moze i iz ranijih godina! :op-op:

Idem za Lukinvirom, poplasicu coveka! :D Ali, mi smo svi jedna velika porodica, druzimo se i tamo, i ovde, i na forumu....otud znamo toliko jedni o drugima! :D :sator:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 12 Jun 2015, 15:21 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Deki, sa nestrpljenjem cekam tvoj proslogodisnji "izvestaj", ja sam se ubacio u pricu ,pa malo, po malo, svratim da vidim cega ima kod raje. Molim te predlozi mi bolju varijantu "energetske isplativosti".Gas ili elektricna energija. Znam obe varijante imaju svojih prednosti, ali tvoje iskustvo(poziv i drugima da se ukljuce) je odlucujuce.Za'mladog' kampera svi saveti su od izuzetne vaznosti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 12 Jun 2015, 19:35 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Gas ili elektricna energija.

Pa mislim da tu nema mnogo sta da se racuna, pitanje je samo konfora. Struja je po kampovima u Grckoj izmedju 3,5 i 4e po danu. Investicija u bocu od 2kg i gorionik ne prelaze 40e, po oglasima polovna varijanta i upola one cene. Punjenje tj. zamena boce od 2kg kosta 330,40din i nama ona izdrzi 4 nedelje spremanja hrane i kuvanja kafe na moru. Prosle godine smo je ispraznili dan dva pre kraja, ali prosle godine su se pekle palacinke i pravili ustipci za ceo srpski klan u kampu 2-3 puta, pozajmljivali su je neiskusne prve komsije (nisu imali nista osim satora i dobre volje) za spremanje hrane.

E sad, struja ne sluzi samo za kuvanje, nego i za osvetljenje, sto se opet lako resava raznim LED lampama i fenjerima, a tu su nezaobilazne svecice (romantika).

A mobilne telefone, racunare i baterije za fotoaparate mozete puniti na recepciji kampa.

Lukinvir, slobodno pitaj sve sto te interesuje. Nama je dosadno da pisemo o kampovanju na prazno, ali uz dobra pitanja eto nama ideja i zelje za pisanje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 12 Jun 2015, 19:39 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

R4 evo ti sadrzaj knjige. U principu, knjiga nije nista posebno, mozda za te godine kada je pisana i jeste, ali je za mastovito dete bila savrsena.

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 12 Jun 2015, 20:59 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Ma ja sam se odavno ( u fazonu,sta ces ako nestane struja u stanu, kako detetu,spremiti ili podrejati hranu )obezbedio.Kupio bocu od 2l,gorionik Nemam osvetljenje. Koliko vidim u Nisu nemam neki izbor baterijskih lampi, fenjera i tsl. Kinezi mi nisu opcija. Moracu malo da procunjam po gradu,ali nemam ideju gde ih traziti. Ovo po Metrou, Jysku, Tempu sve Kinezi. Mozda neki on line shop?Nasao u Win-Winu Led camping latern 4c 3w, cena malo jaca 2690 din. Sta mislis? Ajd, neki predlog.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.