Do kampa smo putovali malo sporije nego obicno, bez problema smo sa prikolicom mogli da idemo i 100km/h ali nije preporucljivo, nije bas ni ekonomicno sto se tice potrosnje. Malo nas je gužva oko Soluna uhvatila, nije bilo lako sa prikolicom naručito prestrojavanje, Grci nemaju baš neki osećaj da popuste pogotovu što nam je vidljivost pozadi ograničena. Važno je da smo stigli u kamp, smestili se na naše mesto. Deca su odmah želela bicikle, a muž i ja smo krenuli polako da se nameštamo. Isporbali smo i muver i carska je stvar kad pomoću daljinskog uparkirate prikolicu. Evo našeg haosa.

Dosta toga smo imali od opreme, ono što sam kupila to je mini rerna. Vredi, nije bila ni skupa, lagana fino peče, koristili smo je maximalno. Ništa lakše za ručak, naguram sve u rernu i ostavim da se krčka. U kampu smo imali mogućnost i naručivanja girosa, pozovu sa recepcije, kažu vaš broj parcele i giros stigne iz Nea Mudanje.
Pred-šator smo dobili uz prikolicu, bio je odšiven na par mesta pa smo to popravili ali smo definitivno rešili da ga više ne nosimo. Ipak su one šipke teške i treba malo cimanja da se sve to postavi, tako da smo kupili nešto mnogo lakše, platno koje se uvlači u šinu od prikolice, ispadne ko tenda. Izuzetno se lako namešta i skida. Videćemo kako će da se pokaže ovog leta, i da li ćemo ostati suvi ako udari neki pljusak.
Ne znam šta drugo da vam napišem, ostalo je sve bilo druženje, igra, vožnja bajsa, šetnja večernja po Nea Mudanji. Kamp je odličan za decu, mi smo ih puštali same da se igraju, nema neke saobraćajnice, a nisu ni smele da izlaze iz kampa. Jednom rečju oduševile se. U prikolici se jako lepo spava, a ni preko dana nije vruče kao u šatoru uključivali smo unutra ventilator.
E sad ako uporedim prikolicu i šator i jedno i drugo ima svoje mane i prednosti. Prikolica je ipak gabarit koji vučete, ali zato ako istrpite malo sporije putovanje i ograničenja da sa njom ne možete da se zavlačite po nekim strmim i uskim ulicama, pruža ogroman komfor. Mnogo lakše za postaviti u kampu, parkiramo, iznesemo mobilijar i to je to. Napokon možemo da nosimo deci i bicikle, rolere, trotinete, društvene igre, i sl. Sve to nismo mogli jer nam je auto bio pun večito kamp opreme. Ukoliko vas zadesi nevreme mnogo je lakse u prikolici. Mi smo prošlog leta imali opaku oluju, šatori su u kampu bili poplavljeni, mi smo ostali suvih gaća.