Nas smestaj se zove "Schwarzer Adler", "crni orao" u prevodu, a nalazi se u seocetu Altenberg...izmedju Beca i nas bilo je jos nekoliko sela...a mesto ima naziv i po zeleznickoj stanici: Greifenstein-Altenberg/Donau...rekoh da su me poplasile recenzije za taj smestaj, pa sam bila odusevljena kad sam videla da uopste nije tako, da je domacica pansiona preljubazna zena, koja predano radi svoj posao, da je smestaj bas cist...pitala me je odmah da li nam treba jos peskira, da li je sve ok...uzeli smo jednokrevetnu i dvokrevetnu sobu...sad, ima tu jedan momenat, koji nema veze sa ovim smestajem, konkretno, vec sa "politikom" u toj EU...generalno- stede...na grejanju...to imamo kao iskustvo vec 17-18 godina, sa putovanja po Austriji, Nemackoj i Madjarskoj....cak i u hotelima...u jednokrevetnoj sobi je bilo prevruce, da je snajka drzala otvorene prozore (a bilo je izmedju 0 i 3*)...njen je prostor bio duplo manji...sladak...mozda- skroman, ali imao je sve sto vam treba...cula je svaki put kada prodje voz i zapisti...i zatrese joj se soba...mi smo gledali na unutrasnje dvoriste, u dovoljno velikom prostoru je bilo hladnije (ali ja uvek nosim malu grejalicu,

, jer je iskustvo "majka mudrosti")...prostora ima dovoljno i da se dodje na letovanje ili zimovanje (veliki plakar, velika komoda, natkasnice)...stocic sa 2 manje fotelje..tabure, tv, ventilator (koji stoji u plakaru), civiluk, veliki radijator (sasvim dovoljan da greje dobro, ali ga ne ukljuce na jako pre vaseg dolaska, a zakljucili smo i da, kada vi odvrnete "na jace", dok niste tu, oni smanje...

...moja zamerka je, eto, samo na to grejanje, jer ne podnosim hladnocu...i sto u kupatilu nema grejnog tela...pa bih svaki put pre upotrebe kupatila (koje je bas veliko), morala da ugrejem grejalicom 20-ak minuta pre...kazem- super je to sto nemam problem, otkad nosim grejalicu!