Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 01 Oktobar 2026, 07:31

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6578, 6579, 6580, 6581, 6582, 6583, 6584 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 09 Februar 2023, 13:13 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač

Pridružio se: Sreda, 01 April 2015, 14:19
Pol: Seka
Što se toplote mora tiče, mi smo bili kraj juna, početak jula na Skopelosu i bilo je baš toplo. Ali opet, kraj meseca.

Lefkada juna 2013. je bilo ledeno. To smo i očekivali ali kada smo sa Lefkade otišli na izlet u Pargu, tad smo videli šta je stvarno ledena voda. :D
Ponovilo se i u julu 2021. Iz Mitikasa smo išli i do Parge i do Lefkade i u Pargi je opet bilo mnogo hladnije.
Dete se kupalo najnormalnije a mi smo jedva ušli u vodu. Imala je godinu dana.

Prošlog leta smo u povratku sa Zakintosa bili dva dana u Vrahosu i nije htela ujutru uopšte u vodu. Čim oseti da je hladnija, bežanija. :D

Zato sad gledamo da sve uklopimo ali teško jer do Zakintosa šanse nema da idemo ponovo.

Inače, jeste videli da dok mi ovih dana uživamo u sunčanim (doduše, ledenim) danima, u Grčkoj pada sneg? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 10:23 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
Dobro jutro. Imam jedno pitanje, vredi li da se sledeće nedelje skokne do Temišvara i koji put izabrati za polazak iz Bg?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 12:23 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
ivkabg je napisao:
Dobro jutro. Imam jedno pitanje, vredi li da se sledeće nedelje skokne do Temišvara i koji put izabrati za polazak iz Bg?

Za put iz Bg-a ne znam jer smo mi išli iz Ns-a ali je meni Temišvar super, ima dosta mesta za šetnju. Samo ne znam kako podnosite ove niske temperature :brrrr: ili :sneg:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 12:31 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Tedi je napisao:
Ne mogu da se setim tacno,2018. Ili 2019.ta. znam samo da sam bila oduševljena da sam u 8 ujutru bez oklevanja mogla da udjem u more,a zimljiva sam inače.
Ostali utisci bili su mi lepi takodje osim cinjenice da nismo imali auto.razne lepe plaze jesu bile dostupne busom ,ali verujem da su one koje nisam videla,sa druge strane ostrva ,mnogo lepše i divljije.
Izlet na Skopelos divan.hrana u restoranima sa pogledom u centru,ozbiljno losa.

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Hvala Tedi za ove informacije. MM-u je jedna od opcija Skijatos. Što reče Jack, ja mislim da je tamo gužva pa mi se baš i ne ide.
Da li je neko kupovao samo avionske karte preko nekih agencija? Prodaju li uopšte tako, samo karte ili se ide na paket aranžman? Ja bih da izbegnem agenciju a volela bih avionom na neko od ostrva :more:

Wizz ide na Krit i Zakintos. Ne znam koliko je neophodan auto za Zakintos. Za Krit znam :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 12:40 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
jack je napisao:
Nema načina da to procenim,, od 15te naovamo nisam više išla u junu nego u avgustu, a od 17te na neke drugačije i znatno južnije destinacije (nakon 19te uopšte ne na more u letnjoj sezoni), pa nemam osnova za poređenje...

Ako vrućina krene ranije (a krenu), odna se i pojas mora uz obalu više zagreje. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 12:46 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Sladja je napisao:
Inače, jeste videli da dok mi ovih dana uživamo u sunčanim (doduše, ledenim) danima, u Grčkoj pada sneg? :)

Videla sam. :snooty: I meni je na Lefkadi more bilo ledeno. To verovatno zavisi koliko je duboko dno uz samu obalu / plažu. Koliko se sećam, u Neos Marmarasu i Paradiso plažama na Sitoniji dno se sporo spušta u dubinu i more se lepo zagreje. Možda da odete na tu stranu. Uostalom, na Sitoniji možeš da biraš xyz broj plaža na koju ćeš da se smestiš. Čudesno divno poluostrvo! :romance-hearteyes:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 13:01 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

ivkabg je napisao:

Sve zavisi koliko ste zimogrožljivi, pošto su sledeće nedelje jutra u Temišvaru u minusu, a dnevne t su od 7 do 10stepeni C. Šteta je videti Temišvar sada kada nema cveća, posebno kada drveće nije u cvatu, pošto oni skoro u svim ulicama imaju drvorede japasnke trešnje. :romance-hearteyes: Takođe u Parku ruža neće biti ruža, nije ih bilo ni kada smo mi bili, pošto smo bili u rano proleće, ali je bar drveće cvetalo... Temišvar je svakako divan, biće cveća sigurno po centru, ima lepe trgove, sve je spojeno šetališnim ulicama, lepe zgrade, okolo su parkovi. Šta reći, nego prava lepota.

Što se tiče pravca, idite putem kojim vas vodi navigacija, mi smo prešli granicu kod Jašte Tomića (nije bila gužva), put je svuda dobar i kod nas i kod njih, ali nije auto put, znači nešto sporija vožnja.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 13:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

urbi je napisao:
Wizz ide na Krit i Zakintos. Ne znam koliko je neophodan auto za Zakintos.Za Krit znam :D

Vrlo je potreban.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 13:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
urbi je napisao:
Da li je neko kupovao samo avionske karte preko nekih agencija? Prodaju li uopšte tako, samo karte ili se ide na paket aranžman? Ja bih da izbegnem agenciju a volela bih avionom na neko od ostrva :more:

Ja sam za Kos '19, na kraju mi je najbolji dil bio preko eDreams, air Serbia do Atine, pa Aegean za ostrvo. Iz nekog razloga bilo jeftinije nego kad ja gledam direktno na sajtovima kompanija...

A Vlada ti je sagovornik ako ideš avionom do Atine, pa na trajekt (za neka lepa mala ostrvca gde ti je dosta 3 dana rentanja kola, a voda topla :mrgreen: )

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 14:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
urbi je napisao:
Ako misliš na turističke agencije koje imaju svoje čarter letove ka ostrvima bez redovnih linija mislim da ti niko neće tako rano prodati karte samo za avion. Rade to ponekad Viva ili Kontiki ali mnogo češće ne bude mesta. Ja sam pre par godina pokušavao tako da kupim samo karte ali su mi rekli da se javim 10ak dana pre leta. Naravno da mi to nije bilo prihvatljivo jer bi tek onda bio problem sa rezervacijom smeštaja.

Poznajem ljude koji kupuju avio karte preko Jumbo-a jer mogu da ih plate na rate, a i agencija potroši vreme na uklapanja letova.
Ja uglavnom koristim scyscanner za pretragu a kupujem karte online ili direktno kod operatera (češće tako) ili kod nekog internet posrednika tipa edreams ili mytrip i nisam imao neprijatnosti.

Ryanair leti iz Niša za Krf i trenutno su karte baš povoljne.

Cene smeštaja su izgleda svuda baš podivljale pa ćemo da sedimo kući za praznike, a bilo je toliko dobrih ideja.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 15:27 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Kaži i nama koju od tih dobrih ideja za razmatranje u budućnosti :lol:

OćeL neko na sajam turizma ove godine?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 15:29 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

I pitanjce za Dacu: preko koje ste agencije išli za Istanbul?
Deluje mi da si baš zadovoljna organizacijom i realizacijom

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 16:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Jack ništa specijalno :D Bila je promocija avio karata sa cenama 39 ili 49 eura.
Prva ideja je bio Rim, pa zatim i Valensija ili Nica. Međutim smeštaj nisam uspevao da nađem povoljno. Istina nisam putovao poslednjih par godina, ali su cene 2-3 puta veće od smeštaja koje sam plaćao u Barseloni ili Lisabonu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 10 Februar 2023, 16:39 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Ja sam svesno rešila da ne gledam stare fajlove sa planovima, baš iz tog razloga... :lol:

Al evo: neki mart nevezan za bilo koje praznike - 70 komada po glavi povratna karta za Maltu, smeštaj u Slimi 174,3e košta 6 noćenja za 2 osobe u nekom hotelčetu,
airb2b bili daleko skuplji, ako tražiš kuhinju kao obaveznu onda jes nezgodno...

Ne znam je li ovo malo ili mnogo para, plus uzima 5 dana godišnjeg što takođe ima svoju težinu...
ovaj prvi praznik ćemo sedeti kod kuće. Tj nećemo sedeti, pravimo veliko spremanje :lol:

A za naredne praznike... božezdravlje

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 11 Februar 2023, 16:35 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Drugari, ima li neko iskustva sa eSIM varijantom, tj eSIM kao dual SIM ako je prva kartica fizička i nema 2 fizička slota u telefonu?

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6578, 6579, 6580, 6581, 6582, 6583, 6584 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.