milenaidaki je napisao:
jack je napisao:
Tedi
mnogo gotivne dramatične fotke...
Mi smo samo 2 puta imali ozbiljnu kišu, 1 na Halkidikiju, komšijama otišao auto u more jer bili parkirali u onom "kišnom prolazu" - katastrofa, štorekle staramajke ne daj Bože nikome,

Jesu li uspeli da izvade auto?
Jesu Miki, posle par sati, kad je prispeo onaj "pomoć na drumu" sa sajlom da ih popeca i izvuče, al njih je tu bilo 5 nazabadanih nosom u pesak, očukali se usput jedan o drugog i odguralo ih da su im samo ćoškovi krovova virili iz vode....
Želudac mi se zgrči kad se setim kako je izgledalo.
I koji je to trošak, koje vreme potrebno, a ne znam ni da li je uopšte moguće vratiti ga u normalno radno stanje posle sedenja satima u slanoj vodi...
Tri ta vučna kamiončeta su radila do neko doba noći da ih sve povade, toliko ih je na poluostrvu stradalo, nenormalno.
A kiša je pljuštala onako žestoko svega 20ak minuta, da ne veruješ za kako kratko vreme se tu podigne nivo vode, i koliko je silna brzina kojom teče. Nema šanse da se spase auto. Sreća u nesreći da nije niko ušao u ta kola da proba da ih izveze, jer bi i on završio u moru pa izlazio iz auta kroz prozor - ako se seti na vreme da ga otvori dok još nije potonuo skroz...
To mi je i dalje jedna od onih horor situacija iz stvarnog života koje ti ostanu ugravirane u glavi...