Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 25 Septembar 2026, 09:45

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6846, 6847, 6848, 6849, 6850, 6851, 6852 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 05 Februar 2025, 18:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
U Radencima ima veliki bazen sa hladnijom vodom i stazama za plivanje. Čak su i neka deca plivala tj. imala trening. Plivaju kao delfini.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 05 Februar 2025, 20:37 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Pol: Seka

LOL
When he steels from the rich, he's in YOUR hood and he's robbin'

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 05 Februar 2025, 20:38 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Mi ćemo za praznike malo da izviđamo banje po Mađarskoj, pa ćemo dobaciti koju slikicu :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 06 Februar 2025, 12:19 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
:ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 06 Februar 2025, 17:08 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
IvanBP je napisao:
U Radencima ima veliki bazen sa hladnijom vodom i stazama za plivanje. Čak su i neka deca plivala tj. imala trening. Plivaju kao delfini.

Super.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 06 Februar 2025, 17:23 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

https://edition.cnn.com/2025/02/06/trav ... index.html

:(

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 07 Februar 2025, 15:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Dobar dan :romance-grouphug:
Možda bude manja gužva :lol: Ja planirao Amorgos i Anafi u septembru, a možda mi vulkan napravi još neko ostrvo u Kikladima :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 07 Februar 2025, 15:18 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Vlajko, vidi se da si raspoložen pred putovanje na Kubu, s obzirom da se šališ sa vulkanom! :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Februar 2025, 01:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Opaa Kuba?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Februar 2025, 15:29 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Cuba

Песма ‧ 1979.

Cuba, quiero bailar la salsa
You dance to the music
Like nobody does
The first time I saw you
I knew it was love
My heart is on fire
The night is divine
My only desire
Is making you mine
You're the one that I want
You're the one
Yes, you are
When you're in motion
You seem not to care
You hide your emotion
No joy, no despair
You're the one
Yes, you are
You dance to the music
Like nobody does
The first time I saw you
I knew it was love
You're the one
Yes, you are
You're the one
Yes, you are
Cuba...

:happy-cheerleadersmileyguy:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Februar 2025, 15:30 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Oprostite sto davim tekstovima pesama...pevam, da ne bih stalno plakala!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Februar 2025, 19:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pošto me je Miki odala :oops: da napišem i koju reč o predstojećem putovanju.
Uspeo sam početkom prošle godine da ranije otplatim krediti za stan i jedna od novogodišnjih odluka (zapravo jedina koju sam uspeo da ostvarim) je da ću 200 eura rate kredita da štedim za putovanja. Zašto baš ovaj termin biće jasno za koji dan kada u donjem uglu bude pisalo VlaMar (50).
U ponedeljak krećem na Kubu, posetiću Havanu, Trinidad i Varadero i iz ovih gradova su organizovani izleti. Agencijski je aranžman jer nisam imao ni hrabrosti, ali ni umeća da nađem povoljnije avionske karte od agencije dok je tamo boravak prilično povoljan čak i za naše pojmove. Program deluje lepo skockan sa 5 dana plaža, 5 dana gradskih obilazaka i muzeja uglavnom po Havani i 5 dana u prirodi u nacionalnim parkovima ili po nekadašnjim plantažama duvana i šećerne trske.
Veoma uzbuđen zbog nove destinacije i avanture, obilaska zemlje o kojoj sam mnogo čitao ili učio, kupanja u nestandardnom terminu, ispijanja koktela u barovima koje su posećivali Hemingvej i Korleone. Istovremeno nervozan zbog dužine leta, pakovanja raznih stvari čak do toalet papira jer tamo skoro da ne postoji mogućnost da se kupi zaboravljeno, višesatnih restrikcija struje, a možda i prevelikih očekivanja.
Zašto baš Kuba? Želeo sam destinaciju na kojoj je sada toplo i da mogu da se kupam, ali da pored toga može da ponudi i nešto drugo pa sam odbacio Zanzibar, Sejšele, Dominikanu i takve destinacije. Bilo mi je i važno da bude bezbedno pa sam odbacio Meksiko i na moju žalost karneval u Riju. I da aranžman obuhvati i rođendanski dan.
Da li ću moći da pošaljem neku sliku videćemo ali po povratku vam pišem utiske. Ako znate nekog da je išao na Kubu i ima neki koristan savet sve slušam. Mislio sam da ću imati više vremena za pripremu ali sam se dve nedelje rvao sa gripom i nisam baš pobeđivao pa me je sačekalo previše posla.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Februar 2025, 19:41 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Ostaje mi samo da kazem: srecan put, dragi nas druze! Da ti bude lak let, lepe plaze, preukusni kokteli i da nam doneses price odande! I puno slika! Sto se mene tice, slike mozes i posle da nam kacis...a ocekujem neko slovo dok si tamo...
Cuvajte se i uzivajte! Da ti ovaj rodjendan budd za pamcenje! :ljubac: :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Februar 2025, 20:44 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
VlaMar je napisao:
Uspeo sam početkom prošle godine da ranije otplatim krediti za stan i jedna od novogodišnjih odluka (zapravo jedina koju sam uspeo da ostvarim) je da ću 200 eura rate kredita da štedim za putovanja. Zašto baš ovaj termin biće jasno za koji dan kada u donjem uglu bude pisalo VlaMar (50).
U ponedeljak krećem na Kubu, posetiću Havanu, Trinidad i Varadero i iz ovih gradova su organizovani izleti. Agencijski je aranžman jer nisam imao ni hrabrosti, ali ni umeća da nađem povoljnije avionske karte od agencije dok je tamo boravak prilično povoljan čak i za naše pojmove. Program deluje lepo skockan sa 5 dana plaža, 5 dana gradskih obilazaka i muzeja uglavnom po Havani i 5 dana u prirodi u nacionalnim parkovima ili po nekadašnjim plantažama duvana i šećerne trske.
Veoma uzbuđen zbog nove destinacije i avanture, obilaska zemlje o kojoj sam mnogo čitao ili učio, kupanja u nestandardnom terminu, ispijanja koktela u barovima koje su posećivali Hemingvej i Korleone. Istovremeno nervozan zbog dužine leta, pakovanja raznih stvari čak do toalet papira jer tamo skoro da ne postoji mogućnost da se kupi zaboravljeno, višesatnih restrikcija struje, a možda i prevelikih očekivanja.
Zašto baš Kuba? Želeo sam destinaciju na kojoj je sada toplo i da mogu da se kupam, ali da pored toga može da ponudi i nešto drugo pa sam odbacio Zanzibar, Sejšele, Dominikanu i takve destinacije. Bilo mi je i važno da bude bezbedno pa sam odbacio Meksiko i na moju žalost karneval u Riju. I da aranžman obuhvati i rođendanski dan.
Da li ću moći da pošaljem neku sliku videćemo ali po povratku vam pišem utiske. Ako znate nekog da je išao na Kubu i ima neki koristan savet sve slušam. Mislio sam da ću imati više vremena za pripremu ali sam se dve nedelje rvao sa gripom i nisam baš pobeđivao pa me je sačekalo previše posla.

Алал вера, Вламаре :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Februar 2025, 22:18 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
VlaMar je napisao:
Imam ja drugara, upravo se vratio. Imaš neka konkretna pitanja ? Ili da ti dam njegov broj pa da popricate sutra?

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6846, 6847, 6848, 6849, 6850, 6851, 6852 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.