milenaidaki je napisao:
IvanBP je napisao:
Nemam Milena a i da imam, odakle mi?
Sve slike gde nema nas sam postavio. To su slike od petka. U subotu smo bili u šopingu a u nedelju došli kući. Nisam više škljocao. Kad sam danas sračunao koliko me je sve ovo koštalo mal' nisam na hitnoj završio. Ali nema veze, pare su i onako prolazna stvar.

Onda sledeći put! Mislim da je putovanje, posebno sa porodicom najlepši način da čovek potroši pare. Jedne godine su nam obili kuću. Sreča pa muž stavio neke ušteđene pare u fasciklu, te ih nisu našli! To mi je bio znak
odozgo da ih slatko potršim na putovanju na koje smo te godine išli.

imam jednog kolegu koji tvrdi: kad god skupi neke pare na gomilu koje misli da "uštedi", uvek se desi neki karambol na koji moraju da se potroše, i to baš taj iznos koji je čuvao u čarapi...
Možda sam pristrasna prema trošenju para na putovanja (i na knjige

), ali...
nakon što čovek obezbedi one neophodne svakodnevne potrebe, putovanja su šlag na torti.
Naročito za decu/mlade, nije slučajno rečeno da putovanja, pogotovo u druge zemlje, šire percepciju sveta i svoje kulture i svog mesta u svetu.
A šoping... je neizbežan

Iste ako ne i veće pare bi na krpice potrošili i ovde, a usput ste još i odmorili, obanjali se i procunjali po lepom gradu.