Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 26 Septembar 2026, 01:46

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6779, 6780, 6781, 6782, 6783, 6784, 6785 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 13 Avgust 2024, 01:57 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Pol: Seka
SaĆe 1... spor mi upload na postimage... odustajem do sutra
:romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Utorak, 13 Avgust 2024, 09:23 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Tedi je napisao:
Jack srećan put i da se divno provedeš. Ljubim

Što se mene tiče imala sam da vam se pohvalim baš lepim vestima. Mi smo kupili stan!

Od ostalih vesti ,iz Britanije dobismo razne poklone,uključujući i novi krug kovida. Ne mogu više!

Zatim,svi smo u žalosti jer je propalo još jedno putovanje deteta na koncert u Beču zbog radi terorističkih planova.

Da se služite stanom duugo u zdravlju i slozi! :clap: Čula sam za otkazivanje koncerta Tejlor Svift, još neke znam koji nisu mogli da odu. Sreća pa teroristi vole AC DC pa nisu otkazali u maju koncert u Beču, kada je išao moj sinak sa dva druga, mala neslana šala na vrlo ozbiljnu temu. Zapravo, današnji svet je skroz otišao u aut, da ne kažem ovde neku ružniju reč. :(
Što se kovida tiče, i mi smo ga svi pregurali, baš donešen sa puta u inostranstvo, a suprug još uvek ne može da se otarasi kašlja. :snooty:

Poslednji put menjao milenaidaki dana Utorak, 13 Avgust 2024, 09:39, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 13 Avgust 2024, 09:37 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

urbi je napisao:
IvanBP je napisao:
Tedi, čestitke za stan a kovid da prođe brzo.
Jack, lep provod, piši kad stigneš, strpljivi smo mi.
Ja se već 5-6 dana mučim sa zapušenim ušima. Desno mi je sad čini mi se ok ali levo nikako. Probali sve, čuvarkuću, neke kapi, sad sam na antibiotiku. Probali da isperemo..... Do lekara ne mogu stići čak ni privatno, sve zauzeto plus moj posao....

Samo zapušeno ili bolno? Ako je samo zapušeno možda imam rešenje, piši :D
Meni se uvo zapušava od kako sam preležala prvi covid, kada sam bila grozno bolesna. Davali mi neke kapi (sve se to svodi na kortikosteroide) i meni je od toga u stvari bilo gore, jer se hemija sliva i po grlu i dalje. Kod mene je u stvari u pitanju sinus koji ide od nosa do uha, znači nije uho, ali svakako to može da mu naškodi. Ja sam batalila sve njihove kapi i u principu živim sa tim, svakako mi se mnogo ređe zapušava, možda umeto 1000x dnevno, nekih 300x, onda zapušim nos, dunem i tako ga otpušim (to mi dr rekao da radim). I tako duvam ko kreten, sinak mi kaže da malo izgleda ružno, ali šta ću kad moram. :snooty: Najgore je kada su mi baš prljave ruke, onda nema duvanja. :lol: :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 13 Avgust 2024, 09:42 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

galatea je napisao:
jack je napisao:
Pazite se s tom gimnastikom, da nešto ne ušinete... :lol:

Haha, nasmeja me :clap:

Walcome na forum! :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 13 Avgust 2024, 10:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Stvarno bi Jeluška mogla da zakači bar jednu sličicu! Jelooooo javi se!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 13 Avgust 2024, 13:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Bio kod lekara. I tek sada mi ništa noje jasno. On mi snimio na nekom sokoćalu uši i rezultat je da je prohodan taj kanal između nosa i uva. Doktor tvrdi da je taj kanal otekao ili je zgrčen, da je razlog klima uređaj i da će proći bez lekova. Da žvaćem žvaku. Uređaj kaže prohodan, doktor kaže da je to možda samo u tom trenutku prohodno ali da inače nije. U uvu konstantno isto stanje bez promene. Ja mogu da dunem i osetim da prođe vazduh kroz uši sli osećaj začepljenosti se ne menja. Meni je doktor rekao da ne duvam tako jer kao tako mogu da prenesem infekciju iz nosa u uvo. Uglavnom on kaže da će to bez lekova za 5 dana proći samo. Čovek je primarijus ali meni to sve nešto slabo ima logike. Obzirom da mi je sad bolje nego pre nedelju dana, nadam se da će proći samo od sebe.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 13 Avgust 2024, 15:06 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Ivane, nasa cera je imala takav problem, jednom, kad je bila mala...isla i na audiometriju...pregledao je kolega moje kume, specijalista sa VMA...rekao je isto- niposto to jako izduvavanje sa zapusenim nosem...ali je, gledajuci usni kanal, uradio nesto cime je, za sekund, resio problem...jer dete se zalilo da ne cuje, a i mi smo primetili to...pincetom je, pazljivo, izvukao sluz...sokirani smo bili sta se napravilo u malom detetu! :o Momentalno je procula, prestao bol, sve!

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 13 Avgust 2024, 15:27 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Raduje me da, ipak i uprkos svemu sto nas snalazi, putujemo, pisemo i druzimo se! :ljubac: :romance-grouphug:

Zima je duga...jesen- najduza, meni bar...pa cemo imati vremena da pisemo i kacimo slike! Kada bi mi ovi moji dali odmah sve slike, forum bi prolupao! :lol:

Zasad, imam Bansko, Tasos i Sarajevo...a nadam se jos bar Temisvaru i Crnog Gori (da zahvatim vise mesta!)...drzite fige! :op: :op-op: Moja zelja je da dobacimo do Trebinja, Dubrovnika i Cavtata... :roll: ...jedino mogu da me koce vozac i saputnici...ja sam- spremna! :mrgreen:

Sestra ide u Hrvatsku, deca plovnim putem po Sredozemlju... :op: :op-op:
Da svima bude srecan put i lep boravak! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 01:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:o postimage:
web server is down!
Error code 521

qq

Neću više večeras, časna reč!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 10:02 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
Bio kod lekara. I tek sada mi ništa noje jasno. On mi snimio na nekom sokoćalu uši i rezultat je da je prohodan taj kanal između nosa i uva. Doktor tvrdi da je taj kanal otekao ili je zgrčen, da je razlog klima uređaj i da će proći bez lekova. Da žvaćem žvaku. Uređaj kaže prohodan, doktor kaže da je to možda samo u tom trenutku prohodno ali da inače nije. U uvu konstantno isto stanje bez promene. Ja mogu da dunem i osetim da prođe vazduh kroz uši sli osećaj začepljenosti se ne menja. Meni je doktor rekao da ne duvam tako jer kao tako mogu da prenesem infekciju iz nosa u uvo. Uglavnom on kaže da će to bez lekova za 5 dana proći samo. Čovek je primarijus ali meni to sve nešto slabo ima logike. Obzirom da mi je sad bolje nego pre nedelju dana, nadam se da će proći samo od sebe.

Moguće da će proći samo od sebe. :clap: Ja ne duvam jako, već lagano samo progutam vazduh da otpušim uvo, da to ne uradim stalno bi mi bilo zapušeno, što je grozno. :(
Što se tiče "prelaska infekcije", možeš da "ne duneš jako" nikada i da pređe svaki put, kao što već znamo da se nekim ljudima/deci deševa, a nekima ne i ne znamo zašto. Svakako treba kanale držati prohodne, inhalacija, kapi isl. (samo kratko), lekovi i šta god oni prepisuju. Problem je kod hroničnih oboljenja, gde moraš dugo da uzimaš neku hemiju, koja jedno MOŽDA leči, a na drugoj strani škodi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 11:27 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
IvanBP je napisao:

Ja se već duže vreme sama lečim jer od lekara neke velike vajde nisam imala, nažalost. Meni se dešava da mi uvo bude tako začepljeno. Sve živo sam probala i jedino što mi pomaže je igla :D Uzmem sterilnu iglu i pažljivo je ubacim u uvo. Kao da mi se napravi neka opna i ja je vrhom igle bocnem i "probušim". Znam da zvuči šašavo ali ja momentalno pročujem jer kao da se "razbije" taj neki vakum. Eto, moje iskustvo a ti kako hoćeš.

Samo tako Jack :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 13:26 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Slika
Ups... :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 16:04 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
Tu sam.
Uopšte ne škljocam puno.
I ne znam šta da napišem.
Prethodnih 8 dana bili smo u Mesongiju , slatko, malo ušuškano...
Posetili Marathias plažu, Gardenos plažu, grad Krf i ostrvo Vido.
Danas smo prešli u Dasiju sa ciljem da još malo obilazimo ali, napolju je pakleno , gužva je, sutra je praznik...
Naravno, danas se navozasmo od Mesongija do Dasije kroz razne putiće.
Ako uspemo da skoknemo jedan dan do Barbata biće dobro.
I neću da se nerviram ako ne stignemo više.
Meni je ovaj odmor emocionalno težak jer nema više moje mame kojoj sam se javljala, slala slike, sve mi je to sveže i izgleda da me stiže.
Na sve to je tata završio u bolnici sa upalom levog plućnog krila ali nadam se da će za par dana kući.
Deca više nisu za letovanje sa nama, treba ih pustiti sledeće godine da idu sami ...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 18:54 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Jeluska draga,grlim onolikoooo. Samo polako....Ne treba ni da pominjem da bi mama želela da uprkos svemu tebi bude lepo bar malo. Šaljem pozitivnu energiju da tata što pre ozdravi

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 19:52 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Jelo draga- sve znas! :ljubac: :romance-grouphug:

Upucena sam u sve..."prozvala" sam te samo da cujem da si dobro i da ti je odmor ok..koliko-toliko.... :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6779, 6780, 6781, 6782, 6783, 6784, 6785 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.