Svi vi koji me znate...znaci- svi sa ove teme...znate da sam ja na plazi od jutra do mraka...da ciljano lezim i suncam se...ove godine to izgleda ovako...jedna lezaljka je na suncu, druga u hladu, jer nema mesta za obe pod istim, a da ste oboje sakriveni...Zox sedi u ligestulu, tako mu vise prija...izadjem iz vode, legnem na osuncanu lezaljku, da se osusim...posle 20 sekundi skacem kao oparena i lezem na lezaljku u hladu...i tako svakog dana, svaki put...jos nije bilo dovoljno blago sunce, da mogu, u bilo koje doba (kada sam na plazi) da se s mirom suncam...mozda bi to moglo oko 7.30-8 h...ali tada sam u sobi...
U stvari, da krenem ispocetka! Danima vodim borbu...na nasoj plazi uvedeno je "radno vreme", koje vazi za sve, i goste hotela i one "sa strane", koje pocinje ne-znam-od-koliko, a traje do 20 h...posle toga konobari ciste lezaljke, stocice, vracaju sve na mesto, a na plazi ne ostaje niko...u neko doba (nisam utvrdila kada tacno) dolazi cuvar...i, on tako cuva plazu, da je mene "oterao" onomad u 2 h ujutro...a danima ne moze da otera momka koji, dan za danom, prespavljuje...bas na mojoj lezaljci! Ne samo pod mojim suncobranom, vec na lezaljci!
Kako sam ja vec na plazi oko 6.30, naravno, vidim ga kako lezi i spava mrtvim snom...nikakav zvuk ga ne budi....dok se sam ne probudi...da li je radnik, kome je skupo da plati sobu,
beskucnik tasoski- nemam pojma...Dina ne zna ko je..."parkiram" peskire par suncobrana dalje, sedim i

dok on spava...kad se probudi, samo se izgubi negde...ja onda prebacim peskire na drugu lezaljku i ligestul, spustim naslon lezaljke na kojoj je spavao, namestim na sunce i ostavim tako 2-3 sata, da vrelo sunce "popari i dezinfikuje" lezaljku....