Vratismo se prekjuče sa Tasosa gde smo bili na "Big Fat Greek Wedding"... Sjajan provod, tri dana smo lumpovali a četvrti dan se odmarali mada ni taj dan nije prošao bez vina

Srećom, grčka strana (tj mladoženja i njegovi) koji su bili naši domaćini obezbedili su, pored ostalog, i odličan blago sladunjavi domaći roze kojeg smo pili umesto vode

Mi smo bili gosti sa mladine strane i sa ostalih 40-ak sa njene strane svi smo bili smešteni u hotelu Potos, gde su bila sva veselja. Ukupno nas je bilo 200.
Nismo stigli da vas pozdravimo iz Soluna gde smo prenoćili na putu ka Tasosu a kad smo stigli odma' smo se dofatili vinca i tako od srede popodne pa do ponedeljka pre podne

Ni povratak nije prošao bez uspuitnog spavanja, ovog puta u Mrzencima gde se nije mogla zaobići fantastična jagnjetina, ovog puta u Javor Agapi, a pošto nije pravi gušt jesti takvo jelo bez pića morao sam drmnuti nešto a onda - nema vožnje nego odmor.
Opisaće vam g-đa
Pefkari to sve opširnije narednih dana, a dodaću i ja poneki tehnički detalj ili informaciju koja je bitna za putovanje do GR i nazad.