Svaka čast, puno korisnih informacija, lično mislim da si bolji od mnogih tzv. turističkih brošura! Posebno me interesuje tvoj lični stav, kom sto posto verujem. Rodos je ostrvo na kom može da se provede 10 i veše aposolutno ispunjenih i interesantnih dana, jer je to ono što mene najviše interesuje. Meni je sedenje u jednom mestu malo dosadno, pa makar to bio hotel sa 300 zvezdica ili najlepši primorski gradić na svetu...
Vidim da ima dosta plaža i da su sve relativno blizu. Stari grad Rodos je fenomenala i čini mi se prilično veliki! Verujem da ste uspeli da vidite samo deo onoga što u istorijskom smislu, stari grad i muzeji nude. Divan je osećaj biti na tako jednom mestu, koje može da se nazove kolevkom civilizacije, gde je živelo toliko različitih naroda i prošlo puno vojske, vođeno raznim vladarima!
Jedino što bi meni možda malo zasmetalo jeste manjak zelenila na ostrvu, posebno posle boravaka na zelenom Tasosu i Sitoniji i super zelenom Krfu, gde mi se činilo zbog toga da je tamo još uvek proleće, a ne kasno leto.